j.pudich Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Zdravím mám P-406 2,2 Hdi 2004 a zjistil jsem že mi nejde našroubovat tažné oko dozadu do předu jde nevíte jaký je tam závit abych mohl protahnout závit dík za radu... Quote
mjtwister Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Tenhle problém mám taky, potřeboval jsme odtáhnout šváru a zjistil jsem, že dozadu nejde oko našroubovat. Je to tam celé orezlé. Ještě, že mám kouli Dopředu jde našroubovat bez problémů. Asi by neměl být problém změřit průměr závitu na oku. Stoupání se dá taky trefit posuvkou. Ale třeba někdo napíše. Quote
Charlie 1 Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Je tam obyčejný závit... Nejlepší je díru protáhnout zavitnikem a pak maznici celou díru vyplnit hustou vazelinou aby tam nelital bordel a voda a nerezlo to... Pokud je závit už hodně vyrezlej nebude už protahovat asi co...pak jediné sehnat cely kus novy a na vařit ho tam...:-) Quote
Guest servisman Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 stačí pohledat http://www.peugeot-club.com/topic/36274-zavit-pro-tazne-oko-na-zadiávit-pro-tažné-oko-na-zádi/?hl=%2Bta%C5%BEn%C3%A9+%2Boko#entry487635 Quote
P607Olda Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Protáhnout závitníkem. A když ho nemáš, tak si do šroubu M12 nabrousit podélné zářezy jako na závitníku - na bláto a rez to stačí. A pak namáčet bláto, vyplachovat a prořezávat. Quote
jarda.simkanin Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Je tam závit M12, je to trošku utopeny v narazniku, musel jsem použít nadstavec na zavitnik. Protocit to slo dobře. Pak jsem projel část vstupní diry vrtakem 16,5mm a oko tam jde natočit krásně Quote
Recommended Posts