Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Navigácia Zlaté stránky / Mediatel

Recommended Posts

Posted

U mě je to tak, když už za navi platím, tak za navi, ne za "telefonní seznam". Navíc mám teď WP, takže nic. Mohu se zeptat synátora, ale silně pochybuju, že by to vyměnil za Sygic, protože cena 50€ za Evropu, no nevím. Já kupoval Navigon za 30$, když byl dolar ještě za dvacku. Na ČR mám mapy.cz, na Evropu Navigon a Here.

Posted

Mńa zaujalo to, že Sk a Cz je zdarma čo mne postačuje a mapy sú Tomtom. Ide mi skôr o komfort, spoľahlivosť a presnosť navigovania. Neviem čo myslíš tým platením za tel. zoznam, s tým to má spoločný len názov.

Posted

No myslím, si, že jediné, proč to mediatel udělal je, že do toho nějakým způsobem nacpe svoji databázi. Ale možná se mýlím. Ohlasy na play nejsou žádné, nikde ani není deklarovaná podpora pro češtinu. A jak říkám, momentálně to na WP ani nezkusím.

Já osobně moc nemiluju ani TomTom, takže nemám ani sygic, tak mě to neláká. Zadara můžeš mít i here. Sice to není žádná výhra, ale máš tam celou Evropu. mapy.cz snad taky plánují doplnění navigování, tak uvidíme.

Posted

No já koukal na Slovenskou. A je očividné, oč jde - "prodat" svoji databázi jako POI. Zkouší, co se dá. Uvidíme jak se jim bude dařit. Pro mě je to momentálně k ničemu.

Posted

Já si právě myslím, že v blízkém známém okolí zjistíš, jestli to dělá hovadiny nejrychleji. Když tě to pošle do protisměru někde nebo tě to třeba hrne slepou ulicí tam, kde to neznáš, je to horší.