KoudaK Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 1)Mam problem nevim jak nastavit u Samsung Galaxy X Cover 2 aby kdyz neco stahuju aby to ukladal na kartu kde je 10 GB mista a ne na pamet telefonu kde mam 54 MB mista? 2) Nevim jak nastavit upominky ady v danou dobu zacal telefon kdakat,ze mam jit nekam nebo udelat a podobne. At je nastavuju jak to jde tak v danou dobu telefon mlci a nic nedela.Jediny co udela,ze rano pri budiku mi rekne,ze treba v osum vecer mam volat Lubosovi. Quote
Přema Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) 1. Origo to na kartu stahovat nebude........ musel bys mít root 2. musíš ještě tuknout na připomenutí a nastavit bud v čase nebo 15,30,45 atd před událoistí.......musí se ti u upomínky objevit zvoneček.....jinak bude tichá Edited February 15, 2015 by Přema Quote
Guest minimaxa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Přémo já teda nevím, ale pokud je to normální Android, dám nastavení, úložiště, a tam mám na výběr výchozí úložiště Karta SD nebo uložiště telefonu a mohu si vybrat (mám android 4.1.1) Quote
MotoMoto Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Říká se že od 4.2 to nejde, ale na mé S4 mám 4.2.2 a funguje to. I instalace alikací na SD. Quote
Guest minimaxa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 ale ne u 4.3. co xcover má Na Alze i na Mobilmanii se u Xcover 2 uvádí Android 4.1 Quote
Přema Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ok. beru zpět ...zapl sem jeden co mám doma a je tam 4.1.2. ale možnost ukládání int./sd sem nenašel teda Quote
KoudaK Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Mam android 4.1.2 a ten vyber tam neni. Takze je to tak jak rika Prema. Kdyz dam nastaveni-uloziste tak mi to jen ukaze stavy pameti sd a tel.... A s tou upominkou uz to facha. Jen ty jejich zvuky jsou teda nic moc. Musim do ty slozky s tema jejich zvukama natlacit nejaky mp3 pac to jsou pro mne tony na prd. ( Zlata N 6300 ) Diky za rady.... Quote
lape Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 U Xcoveru 2 není možnost výběru uložiště,teda možná tam je,ale ani po vyběru to nefunguje.Mám dva kámoše,kteří mají tento mobil a oba jsou nasr..í jak brigadýři.Má to hodně malou vnitřní paměť a přesunout aspoň něco na SD kartu není u tohoto tydlifonu bez rootu možné.Jednomu dokonce nejdou ani ortevřít fotky Když chce otevřít fotku,tak mu vyskočí hláška,že je nedostatek místa v interní paměti pro otevření fotky .Takže ten je z mobilu "nadšený" maximálně.Bohužel pracuje jako elektrikář,takže potřebuje odolný mobil.Ale root,po kterém by to mělo být s výběrem uložiště lepší,by aspoň podle diskuze neměl být složitý. http://androidforum.cz/topic42351.html Quote
KoudaK Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Jo to me taky dela ta otravna tabulka s tou pameti. Ja do fotek lezu pres fotoalbum a tam to nedela. To fotoalbum ma ikonku jako ctyrlisty vetrnik a pod tim je napsano fotky. Tak at si to najdou v tom telefonu a daj na predni plochu a lezou do fotek tama. Kdyby ten telefon nebyl odolnej tak uz ho taky nemam. Quote
Recommended Posts