Dave_k Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 http://www.novinky.cz/krimi/361718-stado-divocaku-na-sterboholske-radiale-zpusobilo-hromadnou-nehodu.html Myslím, že to tmavěmodrý na videu je 307. Quote
Lukaydo 407 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 chudák 407ma to zelene auto dostalo pěkně zabrat Quote
Lihous Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Nejhorsi na tom vsem je ze pokud neni specialne auto pripojistene pro podobne ma majitel smulu.Me pred nedavnem taky prekvapilo ze srazena srna vlastne nikomu nepatri a ikdyz se "ztotoznila" tim ze si pro ni prijel nejaky "myslivec" vse setrila PCR ja mam smulu - pokud bych si onu srnu nalozil jsem ZLODEJ ....Myslel jsem si ze jako zdruzeni ma nejake pojisteni na podobne ale EE u nas v CZ EE ....A samotne pripojisteni nedela kazda pojistovna - mame CSOB.Nechtel bych v te 407 sedet ..... Quote
Lukaydo 407 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) česka pojištovna to má střet se zvěři 350kč za rok a živel 600kč za rok dá se připojistit limit plnění 100 000kč Edited February 15, 2015 by Lukaydo 407 Quote
Medvěd Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Většina pojišťoven má střet se zvěří součástí balíčku spadajícího pod havarijní pojištění (nebo se dá určitě i připojistit jako položka k povinnému ručení). Pokud ale někdo (viz. zmínky o zbytečnosti pojištění v jiném vlákně) chce vyzobávat, aby ušetřil pár stokorun ročně, tak holt může i narazit - nevidím na to vůbec nic špatného. Osobně se ale přiznám, že na Štěrboholský bych fakt se zvěří na cestě (krom zaběhnutého psa) opravdu nepočítal - za chvíli budeme potkávat jako v Rusku živý medvědy u kontajnerů na odpad uprostřed sídliště. Quote
oddie Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Nepočítal??? Divočáci žijí v Šárce, Troji, Prokopáku, Krčském lese, pochopitelně i Klánovickém, Ďáblickém háji... Srnky v ještě více lokalitách. V Krčáku mufloni. Není to tak dlouho, co divočák z oblasti Troje přeběhl přes most a naháněli jej až v centru. Quote
Lukaydo 407 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) ja sejmul bažanta ve felicii 70km\h a taky to bylo rána jak mi vletěl před auto není to sranda dost jsem se lekl a raději si připlatit 350kč za rok Edited February 15, 2015 by Lukaydo 407 Quote
Lihous Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Nojo maji balicky ale na nase je jen havarka do zhruba 60tis hodnoty auta za zhruba 2500Kc a to me prijde skoro hloupost.Pokud by byla moznost jen stret se zveri klidne ale za techto okolnosti nemame nic a menit pojistovnu ??? To me spis prijde divne ze tento spolek nema pojistku neco jako mesta na neuklizene chodniky - ono by se hnedle zacala regulovat ona premnozena zver - ale takto .....Skodu si zaplat sam a my /"myslivci"/ si max dojedeme pro srazeny kus! A ze posledni dobou je podobnych nehod vic a vic je jen fakt. Edited February 15, 2015 by Lihous Quote
Lukaydo 407 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) No to záleži jakou má kdo pojištovnu,já měl kooperativu a tam to šlo myslim taky zvěř i živel připojistit Vyřízeni pojistky nové jde celkem rychle ale když si spokojen tak ji neměn,záleží podle ceny třeba já platim jen pojistka 2500kč za rok na peugeot 407 1.6hdi 80kw u české pojištovny ale plný bonus mám + možnost ten živel a zvěř Edited February 15, 2015 by Lukaydo 407 Quote
Lihous Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Hmm u naseho 2,2HDi by to bylo podstatne na jine castce u teto pojistovny.Ale to se odbocilo. Quote
Tony Stark Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Já třeba mám včetně pojištění i pojištění střetu se zvěří, kde je výčet co všechno se do toho počítá. Mám ČPP ale bez tohoto balíčku navíc by byla cena o 1100,- levnější ale připlatil jsem si to. A se srnou jsem se už potkal, odnesl to nový chladič, příčny nosník / výstuha, nárazník a kapota, díky bohu okno to vydrželo a bylo to v cca 60km/h ale brzdil jsem z 90km/h i očima ale jelikož jsem jel plně naložen (v 5ti lidech) tak zastavit takovou hmotnost je težší na brzdy. A ano, při takovém střetu se musí volat PČR a oni zajistí další průběh zvěře. Edited February 15, 2015 by Tony Stark Quote
HonzaRez Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Já třeba mám včetně pojištění i pojištění střetu se zvěří, kde je výčet co všechno se do toho počítá. Mám ČPP ale bez tohoto balíčku navíc by byla cena o 1100,- levnější ale připlatil jsem si to. A se srnou jsem se už potkal, odnesl to nový chladič, příčny nosník / výstuha, nárazník a kapota, díky bohu okno to vydrželo a bylo to v cca 60km/h ale brzdil jsem z 90km/h i očima ale jelikož jsem jel plně naložen (v 5ti lidech) tak zastavit takovou hmotnost je težší na brzdy. A ano, při takovém střetu se musí volat PČR a oni zajistí další průběh zvěře. Ahoj, mám taky ČPP, jak vypadá ten balíček, asi bych o něm přemýšlel..? Prosím spíš soukromě. Díky. Quote
Recommended Posts