morepower Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Ahoj, potřeboval bych krapet poradit Vy, co používáte pracovní vestu, poraďte mi nějakou opravdu dobrou! Zajímá mě osobní zkušenostPožadavky:1. alespoň nějaké reflexní prvky - ideálně s trochou té žluté/oranžové reflexní látky kdesi (ale když bude nějaká bomba vesta bez nich, tak taky ok. Svítítka si tam nechám našít)2. teplotně tak podzimě / jarní, ne vyloženě teplá, tak akorát - třeba s vyjímací vložkou..? Jsem více pod střechou než venku.3. chytře vymyšlené kapsy, poutka,... - schválně nepíšu počet4. na ceně nezáleží, ideálně nějakej eshop, kde se dá objednat5. musí být pohodlnádík Edited February 15, 2015 by morepower Quote
Guest Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Tohle bych asi řešil návštěvou přímo obchodu s pracovními oděvy. V každym obchodě budeš mít na výběr z třiceti vest různých výrobců. A né každá vesta ti sedne střihem, tvarem atd..... Edited February 15, 2015 by Guest Quote
Tony Stark Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Máme v práci tyhle vesty (pár jedinců má modré barvy, stejný typ) http://eshop.canis.cz/1/Vesta-MICHIGAN-zimni-cervena.html?force_sid=2cead43ee9a7c5222ca62b6842dfa20b&listtype=search&searchparam=vesta I hřeje a není v ní extrémní horko, kapsy jsou na prsou z venku, další dvě jsou náprsní zevnitř vlevo větší kapsa, vpravo na mobil. Límec je mírně vystužen - je prostě pevnější, kryje to krk skvěle. Ale máme na nich něco došitého, myslím že nějaké reflexní prvky Víc mě nenapadá Quote
ozzy56 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 jak se dá koupit oblečení přes net, abych se v něm cítil dobře a bylo pohodlné? Quote
morepower Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 jak se dá koupit oblečení přes net, abych se v něm cítil dobře a bylo pohodlné? no jednoduše - na netu najdu a vyptám se na zkušenosti, zhruba si natipuju, co by mi vyhovovalo a pak si najdu krám, kde si to můžu zkusit. Jde mi o osobní zkušenost, tu si cením. V práci mám třeba vestu, co mi na začátku přišla dost dobrá a teď mě štve a chci ji vyměnit za lepší. Je to jako s botama, atd. Když to chci mít na sobě denně a x hodin, tak potřebuju prostě dobrý výrobek, to je vše. Třeba pracovní boty jsem vybíral dlouho. Ty, co mám, tak už je mám několik let a nohy jsou v komfortu a já potom taky. Nechci si kurvit nohy v nějakejch šunkách. To je vše Tohle bych asi řešil návštěvou přímo obchodu s pracovními oděvy. V každym obchodě budeš mít na výběr z třiceti vest různých výrobců. A né každá vesta ti sedne střihem, tvarem atd..... Viz nahoře, na první šáhnutí nemusím vždycky odhadnout, jestli bude dobrá. Kdežto dlouhodobá zkušenost mě může líp nasměrovat. Třeba ty boty můžu s klidem doporučovat. Všichni, co si je na moje doporučení pořídili to následně opravdu ocenili. Quote
morepower Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 zatím vede tahle, zatím.. http://www.engelbert-strauss.cz/Odevy/bundy_vesty/vesty/Vystrazna_softshellova_vesta_e_s_motion-3210570-65385-372-1327.html Quote
ozzy56 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 dělám to jinak, v pracovních oděvech si vyberu a pokud OK, tak koupím, pracovní boty měním každý rok, ale dík za radu Quote
morepower Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 dělám to jinak, v pracovních oděvech si vyberu a pokud OK, tak koupím, pracovní boty měním každý rok, ale dík za radu jasně, každej podle svýho, to je přece v pořádku. Já jsem teď v pátrací fázi Co máš za boty..? Quote
Šalda Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Podívej se na Canis, beru od nich i vesty i boty a další věci a spokojenost. Quote
morepower Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Podívej se na Canis, beru od nich i vesty i boty a další věci a spokojenost. ok, ty máš osobní zkušenost s vestou od nich? kterou kdyžtak a jaká je? Quote
Šalda Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Večer ju zkusím najít, ale nemá žádný reflexní prvky, je tmavě modrá s x kapsama. Quote
Almanil Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Tady v Hranicích sídlí firma Krok, a já osobně jsem spokojený s tím, co jsme fasovali ve firmě, ale žádnou vestu jsem neměl, tak nevím jestli budou mít něco podle tvého vkusu Quote
morepower Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Ano, díky, vyskytuje se u nich třeba "Reflexní bunda Clovelly", která je druhým kandidátem, neboť má zajímavý kapsy, odepínací rukávy a jedno dobré doporučení Quote
Vena garážmistr Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 "Reflexní bunda Clovelly", tu jsem si teď pořídil do auta. Není špatná jen mě na ní trochu víc irituje kapuce srolovaná do límce vyzkoušel jsem už asi dva způsoby jak ji zamotat a stejně to není ono a podle mě to dělá " bachratej" ten límec. A odepnout nejde. U služební bundy máme taky kapucu v límci ale dá se odepnout. A dlouho jsem hledal než jsem našel od koho ji koupit až jsem našel tuhle firmu www.zetra.cz je pravdou že teda jejich komunikace se zákazníkem téměř neexistuje ale zase stála s DPH 845Kč všude jinde ji mají kolem 1000 nebo i dráž. Quote
morepower Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 (edited) "Reflexní bunda Clovelly", tu jsem si teď pořídil do auta. Není špatná jen mě na ní trochu víc irituje kapuce srolovaná do límce vyzkoušel jsem už asi dva způsoby jak ji zamotat a stejně to není ono a podle mě to dělá " bachratej" ten límec. A odepnout nejde. U služební bundy máme taky kapucu v límci ale dá se odepnout. A dlouho jsem hledal než jsem našel od koho ji koupit až jsem našel tuhle firmu www.zetra.cz je pravdou že teda jejich komunikace se zákazníkem téměř neexistuje ale zase stála s DPH 845Kč všude jinde ji mají kolem 1000 nebo i dráž. díky za zkušenost by se ta kapuca mohla učíhnout, co? Edited February 16, 2015 by morepower Quote
Guest servisman Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Pokud by člověk byl šikovný či jeho polovička tak ustřihnout kapuci a našít tam zip.Můžeš jej tam kdykoliv dáti zpět. Quote
Havlicek.Lukas Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 (edited) podobnou te clovely (oranzova) pouzivaji u nas na svarovne-logistice ale pripada mi moc mohutnaja mam jako "zimni" pracovni bundu/vestu neco podobneho ale nemam tolik kapes ale pri sve korpulentnejsi postave se mi v tom jesterka dost blbe ridima to klasicke 2 kapsy jak bunda + jedna uvnitr -ale dost vysoko myslim ze existuje verze i s reflexnima pruhama - je to jen na ochote firmy a pozadavcich zadavatele Edited February 16, 2015 by Havlicek.Lukas Quote
Vena garážmistr Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Nevím jestli by se dala ustříhnout, Kapuce jde skrz šev takže by tam asi kus musel zůstat. Ale asi vyučená švadlena nebo hodně šikovná drahá 1/2 by si s tím mohla umět poradit. Jinak je to asi jako každý čistě výstražný oděv na max. 20 pracích cyklů pak už se dle předpisů nesmí používat jako výstražný oděv. A i když by jsi se rozhodnul pořídit nějakou bez reflexních prvků tak není problém koupit v metráži reflexní pásku a nechat něco došít. Z dob kdy jsem jezdil u cestářů mám upravenou kombinézu z klasické výstražné vesty jsem ty pruhy odpáral a máti je přišila na kombinézu (tehdy se špatně sháněla metráž). Quote
Havlicek.Lukas Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 ja mam reflexni triko uz 2 roky - v praci to staci hlavne ze na oranzovem triku mam 2 stribrne prouky Quote
morepower Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 (edited) Jó, to plánuju, že najdu třeba normální vestu a nechám na ni našít oranžovou na bedra a dva proužky. ještě se mi líbí tahle: http://images.engelbert-strauss.cz/assets/images/MediaOverlay/product/9.Release.3210379/V_stra_n_vesta_e_s_image-45477-0-635471363667149400.jpg Edited February 16, 2015 by morepower Quote
Recommended Posts