Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Podvojná SIM karta do palubního telefonu P 407

Recommended Posts

Posted

Zdravím , máte prosím někdo zkušenost s podvojnou simkou do palubního telefonu ? Nebaví mě to přehazování  z telefonu. :)  Díky. Zdravím všechny Forest.  Pokud toto téma někde je , já ho nenašel a omlouvám se.

Guest Chozeluizskuner
Posted

Téma tu někde bylo.. Je více variant jak telefonovat

Jedna varianta je jak píšeš. Neví zda to umí každý operátor, a jestli ano tak určitě to nebude zadarmo. Další problém nastává, že když vylezeš z auta, musíš přihlásit zpět simku na telefonu (nebo aspoň tak nějak jsem to tu četl kdysi) 

Další variantu jsme měl já. Koupil jsem nějakou simku, kterou jsem vložil do RT3. V mém telefonu jsem nastavil přesměrování když je obsazeno + druhý hovor na lince. Tim pádem když mi někdo volal, odmítnul jsem ho na telefonu a automaticky se mi to přesměrovalo do auta. Druhé volání na lince proto, aby když nejsi v autě a voláš z telefonu, a měl by jsi druhý hovor, tak by mu to řeklo že jsi vypnutý. Při zaplém druhém hovoru ti to pípne že máš druhý hovor a nestane se že se to bude snažit přesměrovávat do auta

Posted

Princip DUAL alebo DUO,ci TWIN  SIM je v tom,ze aktivna je vzdy ta,ktora posledna uskutocnila hovor,ci inu operaciu so sietou.Aj ked su obe prihlasene v sieti.Aj ja som o tom mal kvoli rt3 zaujem,no slovenske O2,take nieco neponuka a ani o tom neuvazuje.Orange a Telekom to ponukaju,no nie je to lacna zalezitost.Neviem ako v CR.

Posted

Používám v RT3 duální kartu od O2. Funguje mi to tak, že jakmile zapnu zapalování, přihlásí se karta, která je v autě. Od té chvíle je karta v telefonu mrtvá. Bohužel zůstane mrtvá, i když vypnu motor a zamknu auto. To je dost otravný. Takže pak je nutné alespoň prozvonit z telefonu nějaké číslo, aby se karta opět přihlásila do sítě. Občas, když spěchám, tak na to zapomenu a pak se mi nikdo nedovolá. Je to trošku hloupý. BT by byl určitě lepší.

Posted

Já jsem kdysi pořizoval takto SIM kartu do auta u T-Mobile. Předložil jsem svoji původní SIM kartu a za 400,-Kč mi udělali dvě nové se stejným číslem, co jsem měl. No a používání jednoduché, když jedu autem, vypnu mobil a hovory se přijímají v autě. Když auto opustím, zapnu zase mobil a hovory jdou na mobil.

Posted

Já jsem kdysi pořizoval takto SIM kartu do auta u T-Mobile. Předložil jsem svoji původní SIM kartu a za 400,-Kč mi udělali dvě nové se stejným číslem, co jsem měl. No a používání jednoduché, když jedu autem, vypnu mobil a hovory se přijímají v autě. Když auto opustím, zapnu zase mobil a hovory jdou na mobil.

Děkuji všem za radu. Nejdříve zkusím tu poslední od Carsona ,  ovšem mám O2, tak jsem zvědav.......    Ahoj Forest. :papa

Posted

Slovenské O2 nemá s českým vůbec nic společné. Ale i tak se divím, protože v ČR dvě SIM se stejným číslem nabízí všichni tři operátoři, které máme. A na Slovensku jste s GSM přeci jen o kus dál.

Posted

Kdysi jsem to chtě také řešit duální kartou, ale T-mobile za ní chtěl měsíční paušál 100,-. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si koupil předplacenou kartu s jiným číslem a mám klid. Z auta volám minimálně a příjem hovorů nic nestojí.

Posted

Když se neberu mobil, zkusíš auto. :-) Těch pár lidí, kteří mi volají v době kdy řídím, to ví. A zas tak moc času v autě netrávím. Navíc se to dá vyřešit i přesměrováním z mobilu, jak už tu bylo zmíněno. ;-)

Guest Chozeluizskuner
Posted

Přesněrování jak jsem psal neni špatné. Mě lidi volají v nejhorší dobu, a tam se tohle řešení hodí. Osobně při řízení telefonovat nepotřebuju, takže si v případě potřeby zastavim a zavolám ze svího telefonu. Ale jakmile jedu městem tak by si každej chtěl povídat :D

Posted (edited)

Slovenské O2 nemá s českým vůbec nic společné. Ale i tak se divím, protože v ČR dvě SIM se stejným číslem nabízí všichni tři operátoři, které máme. A na Slovensku jste s GSM přeci jen o kus dál.

Jenom stejneho majitele ;-)

Edited by velkybanan
Posted

ja používam tzv dcérsku karu, keď idem autom, v mobile si aktivujem program (jediným kliknutím na ikonu) ktorý mi presmeruje hovory do auta, po opätovnom kliknutí mi presmerovanie deaktivuje a znovu prijímam hovory v mobile. Z dcérskej simky mi stačí raz za rok zavolať (aby ostala aktívna), inak celý rok nič neplatím

Posted

Přesněrování jak jsem psal neni špatné. Mě lidi volají v nejhorší dobu, a tam se tohle řešení hodí. Osobně při řízení telefonovat nepotřebuju, takže si v případě potřeby zastavim a zavolám ze svího telefonu. Ale jakmile jedu městem tak by si každej chtěl povídat :D

No právě a řidičské body ubývají a ubývají.............. :(  :( Když nenajdu řešení , tak si pojedu brzy do Mostu koupit nějaký odpustek v podobě bodů ,velebnosti :blicismajlik  :blicismajlik

Děkuji za odpovědi. Možností je víc, tak to vyzkouším. Ahoj Forest