ozzy56 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 chtěl bych dát na berlingo jinou anténu, důvod je naprosto jednoduchý--před myčkou mě už nebaví sundávat ten bičík a pak ho šroubovat zpět, jinak anténa je je origo a hraje to prostě aby se to nemuselo sundávat a mělo to parametry co origo anténa, díky za reakce, nepište prosím, že jezdíte přes myčku i s anténou Quote
Vena garážmistr Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Na berlingo jsem si dal kratší bičík . Šlo to s ním i projíždět myčkou ale měl ohromnou nevýhodu byl z jiného (tvrdšího) materíálu a když jsem ho "postavil" víc kolmo tak to rezonovalo celou střechou. Tak jsem ho sundal a dal origoš protože jsem stejně musel sundávat CB antenu tak to bylo o pár pohybů navíc. Quote
ozzy56 Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 mohla by být tzv. žraločí ploutev ? myslím z technického hlediska Quote
Havlicek.Lukas Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 nema berla antenu vepredu ??zraloci by asi vypadala dost blbespis puvodni antenu zaslepit a na okno nalepit nejakou tu vnitrni ?? Quote
Radek Hurvajz Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Všimnul jsem si že spousta lidí před myčkou jen prut sklopí na střechu, já bych se teda asi bál, aby mě to neotevřelo auto jak konzervu s rybičkami. Ale zatím jsem neviděl že by se to někde zachytilo, tak je možný že to tak prostě jde nechavat Quote
Havlicek.Lukas Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 taky ji na evine placnu ke strese Quote
ozzy56 Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 (edited) jojo, taky jsem si všiml, ale kartáče jdou jednou tak a potom obráceně, mám strach, že ji to chytne a bude problém, jednou mi tak myčka sundala přední SPZ, ale z jiného auta Edited February 14, 2015 by ozzy56 Quote
Péťa Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Všimnul jsem si že spousta lidí před myčkou jen prut sklopí na střechu, já bych se teda asi bál, aby mě to neotevřelo auto jak konzervu s rybičkami. Ale zatím jsem neviděl že by se to někde zachytilo, tak je možný že to tak prostě jde nechavat Tak to dělám taky. Zrcátka ani nesklápím. Quote
Radek Hurvajz Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Zrcátka taky nesklápím, ale o pár urvaných anténách se tu psalo, tak ji radši sundavam Quote
Péťa Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ty moje maximální 2 návštěvy myčky za rok... Quote
Almanil Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Já pro jistotu sklápím zrcátka i sundávám anténu, ale v 99% by to mělo podle mě vydržet i bez toho. Quote
Edison Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Zrcátka to vydržej a odklopený se i kapku umejou. S ANT bych měl problém... V ruční myčce to netřeba řešit... ;-D Quote
ozzy56 Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 auto je pro mě spotřební věc--takže ruční myčku nezná a a ni nepozná Quote
Recommended Posts