Medvěd Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) Mám převážet 2x 5l kanystr kapalného louhu. Musím na to mít ADR nebo jiné "papíry"? Edited February 13, 2015 by Medvěd Quote
radim.1008 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Myslím, že by ti dokázala odpovědět Celní správa. Quote
306-Kubik-S16 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nemyslim si ze na takove mnostvi je nutne mit ADRku ja mam ADRku na mnohem vetsi mnozstvi ruznych kapalin takze jsem takove male mnozstvi nikdy neresil ale treba budou kolegove chytrejsi :-) Quote
AnotherOne Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Pokiaľ ten lúh nie je UN2215 tak podľa tohto tu http://www.spedicesumpich.cz/userfiles/adr.pdf ide o podlimitné množtvo a v prepravných dokladoch len musí byť uvedené „Náklad nepřekračující limity pro vynětí z platnosti předepsané v 1.1.3.6” Quote
Almanil Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 A neví někdo o nějaké ADR příručce pro blbce jako jsem já? Ty oficiální překlady jsem si prošel a moudrý jsem z toho stejně nebyl. Quote
dusan2 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Mam doma knihu ADR som par rokov vozil na dodavke. Quote
morepower Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 jestli to stačí v pindilí, tak ti napíšu, páč manželka se v tom vyzná. Co je to za louh? sodný, draselný..? Quote
dusan2 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Som presvedceny ze to bude podlimitna preprava . Quote
Almanil Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 jestli to stačí v pindilí, tak ti napíšu, páč manželka se v tom vyzná. Co je to za louh? sodný, draselný..?Nevím, co znamená pindilí. Jinak já jsem hledal, kolik můžu vést ethanolu denaturovanéhovo bez ADR. Quote
marko306 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ja som teraz nedávno obnovoval ADR, ale knihu s látkami som nechal v robote. Ale tiež si myslím, že to bude podlimitka. Quote
dusan2 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ja som teraz nedávno obnovoval ADR, ale knihu s látkami som nechal v robote. Ale tiež si myslím, že to bude podlimitka. A kde si to obnovoval v Senci alebo BA ? Quote
marko306 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Prvý krát v Senci a o mesiac navyšovačku zas v Senci a potom obnovovačku v prístave v BA. No až teraz si uvedomujem, že tá nedávna obnovovačka bola v septembri 2013. A ty? Quote
dusan2 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Prvy krat v Blave a potom v Senci. Teraz uz ADR nepotrebujem tak som to neobnovoval. Quote
marko306 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ale neni to na škodu, len tak nechať? Quote
dusan2 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Celkom dost to stoji a okrem toho zbytocne by som sa tyzden poflakoval s knihou v ruke. Robim teraz pre firmy ktore absolutne nevozia ADR. Ako si to ty zvladal? Ked som otvoril prvy krat tu ucebnicu tak mi padla sanka ale nakoniec to nebolo az take hrozne. Dokonca test som pomahal pisat aj spolusediacemu mal cez 50 r a nemal o tom ani paru . Quote
Almanil Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Jak to čtu, tak si říkám, že to asi není sranda a jestli ADR, nakonec bude třeba, tak na tu dopravu někoho objednám. Quote
morepower Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nevím, co znamená pindilí. Jinak já jsem hledal, kolik můžu vést ethanolu denaturovanéhovo bez ADR. pindilí je pondělí, trocha familiérnosti Já sem nic o lihu nečetl, nahoře je dotaz na roztok louhu. Chceš ten líh taky zjistit? Quote
dusan2 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Staci nastudovat pravidla podlimitnej prepravy a je to O.K. Ak by si toho prepravoval viac ta to je ine ale dodavok s ADR je ako safranu. Ja som vozil pre firmu 100 km odo mna lebo vo svojom okoli nikoho nenasli. Quote
Almanil Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 pindilí je pondělí, trocha familiérnosti Já sem nic o lihu nečetl, nahoře je dotaz na roztok louhu. Chceš ten líh taky zjistit? Jestli mi to zjištíš budu rád, ale spíš jestli nevíte o nějaké ucelené příručce. Do toho čsekého překladu na stránkách MDČR jsem se díval parkrát, ale nenašel jsem to tam Quote
marko306 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Celkom dost to stoji a okrem toho zbytocne by som sa tyzden poflakoval s knihou v ruke. Robim teraz pre firmy ktore absolutne nevozia ADR. Ako si to ty zvladal? Ked som otvoril prvy krat tu ucebnicu tak mi padla sanka ale nakoniec to nebolo az take hrozne. Dokonca test som pomahal pisat aj spolusediacemu mal cez 50 r a nemal o tom ani paru .No prvý krát som aj ja kukal na to ako puk, ale chvalabohu pani Žigová mala dobrý výklad, tak stačilo počúvať. Pomáhať som trošku pomáhal aj ja, ale je fakt, že sa tam nájdu aj úplné tupelá .Pri predlžovačke mali somnou dilemu ako mi dať otázky, lebo mám všetky skupiny okrem sedmičky, ale nakoniec som to zvládol aj ja aj aj oni Quote
Recommended Posts