buga Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Caute, nedavno jsem zabludil v okoli Praha 8 a Praha 9 a nasiel som pri jednej benzinke, samoobsluznu rucnu mycku. Odvtedy to neviem najst, neviete nahodou kde to mohlo byt? Alebo nejaku dobru mycku, rucnu bezkontaktni. Dik Quote
Pacho69 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Ruční bezkontaktní je v Malešický (tuším 6 boxů), pak v Olšanský u Benziny. Co ještě znám je OMV Radlická a Bucharova (P5). P8 nebo 9 nevím... Quote
Guest StibTo Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Jezdim do Malesic. Pokud pojedes z Zelivskeho na Ohradu odbocis doprava za OMV na Basilejskem namesti a pak porad po hlavni. Jedine co nemaji vychytane je odtok vody, chybi odtokovy kanalek, takze to tece vsude a ted v zime vytvari pekne zrcadlo Quote
Driver Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Na P9 na Černém mostě u Makra jsou boxy, na Českomoravské na Robin Oilu je jeden mycí box.... atd. Quote
Vena garážmistr Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 U vozovny Kobylisy je Robin Oil a mají dvoumístnej box s wapkou. Újezd nad Lesy tuším že to bylo Avanti teď nevím kdo to má ale taky dvoumístnej box. Horní Počernice Martin oil tam je samoobslužná myčka horká wapka , něco jako vysavač na usušení, a je to na Náchodské směrem ven z Prahy u Divadla Na konci H.P. je taky jednomístnej box + klasická kartáčová myčka. Quote
buga Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 diky diky, nakoniec podla vasich dotazu jsem nasel ze to byla Benzina na Olsanske, ale pujdu vyskusat i ostatni, ulozeno vsechno dik dik Quote
Pacho69 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 diky diky, nakoniec podla vasich dotazu jsem nasel ze to byla Benzina na Olsanske, ale pujdu vyskusat i ostatni, ulozeno vsechno dik dik Tako je Praha 8 nebo 9 jak vyšitá Quote
Recommended Posts