Jump to content
  • Current Donation Goals

EGR záslepka - 1.4 / 1.6 HDI

Recommended Posts

Posted

Zdravím.

Nemáte někdo rozměry, nebo plánek na záslepku / případně dokumentaci k EGR ventilu, abych si mohl na CNC udělat záslepku ?? 

Díky předem, pohledal sem i zahranični forum, a krom 2.0 HDi jsem nic nenašel, a nechce se mi rozebírat palivový filtr a pak měřit rozměry  :D

Posted (edited)

Nad tím sem uvažoval, ale někdo mi řekl ze i pak zaslepit, a vypnout soft. Tak pak čemu ma člověk věřit + když se to prodává :D jinak ještě -

Toto:

http://thumbs2.picclick.com/d/l400/pict/161243137141_/EGR-VALVE-Blanking-Plate-FORD-TDCi-PEUGEOT-VOLVO.jpg a toto:http://www.pug306.net/forum/images/imported/2013/06/j3vqayB-1.png jaký je v nich rozdíl ( kulaté díry 2 litr atd) , tvar skoro stejný, podobný plánek sem hledal pro EGR 1.4 / 1.6 a nikde nic

Edited by laky56
  • 2 weeks later...
Posted

No tys tomu dal....když je egroff tak to ještě neznamená že nemusí být funkční .....po nastartování se načte a deaktivuje.

Elektronická část musí být funkční.....

Když odpojíš konektor tak ti to bude hlásit chybu....

Jinak toto nemám ze své hlavy.......princip deaktivace mi vysvětlil deaktivátor......

Guest Chozeluizskuner
Posted

Každopádně zaslepit! Kdyt se zamyslete. Co když nebude dovřenej a podobně?

Na fotce sem vyřešil takhle u RHR. Pod EGRem je papírové těsnění nehořlavé, a na sání je gumové. Made my hand :)

post-21906-0-38550400-1424968544_thumb.j

• 1 month later...