Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Navigace 1+1 zdarma od Sygicu

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahoj kluci , 

chci si koupit navigaci od Sygicu . Mají teď akci 1+1 zdarma . Nechce se někdo semnou složit ? 

Každý budeme mít jednu a rozdělíme se .

https://www.sygic.com/

ještě zjisťuji jak je to s instalací na ios . Líbí se mi ta EU verze .

Edited by venomcz
Posted

Ja zrovna do founu koupil Navitel...takze ja jsem pase...

Pouzival jsem TT 1005..ale od te doby co tomtom vyhodil z navi cisla orientacni a na zakazniky

kasle tak mi nesmi do auta...ten navitel mi vyhovuje...

Posted

Má to vůbec smysl kupovat? Není problém appku cracknout, když už platit za navigaci tak ne za appku, ale za klasickou navigaci. Ale to je jen můj osobní názor a nikomuho nenutim tak proto se spíš ptám

To sis nakálel do hnízda.Budeš veřejně pranýřován a dva dny nedostaneš jíst :D :D :D :D :D :D

Posted

Mám kamaráda, který razí heslo "Koupit je až to poslední". Ale běda, když se mu opozdí výplata nebo je z nějakého důvodu menší než očekává. Navíc virtenův příspěvek (a všechny další) je úplně :xvul

Já mám Sygic koupený, celý svět. Další licenci nepotřebuji.

Posted

Právě taky přemýšlím o celém světu .

Mám iphone takže kdybych chtěl " cracknutý " tak potřebuji jailbreaknout iphone a dalších x věcí. Času a starostí s tím tolik že je pro mě snažší koupit to a mít aktualizace a vše potřebné napořád.

Posted

Právě taky přemýšlím o celém světu .

Mám iphone takže kdybych chtěl " cracknutý " tak potřebuji jailbreaknout iphone a dalších x věcí. Času a starostí s tím tolik že je pro mě snažší koupit to a mít aktualizace a vše potřebné napořád.

Tady píšou, že je jenom pro Android ;)

Posted

Jinak kdyby někdo chtěl mam volnou licenci Evropa pro android - cena 500,- voucher platí do 17.3

• Time unlimited license for Android
  • Free updates for app, maps and POIs

1570.png

Countries Included:

Andorra, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Republic of Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom, Vatican City State (Holy See)

Transit roads only: Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, Moldova

Posted

Jelikož se mi sešla hezká soukromka k tomuto tématu, tak se vyjádřím obecně...

Ano rohlík je něco co se nezkopíruje, ale to neznamená, že to není krádež.

Dříve jsem taky stahoval software bokem, snažil se vše obejít, ale od doby co programuji, jsem si uvědomil, že to není sednout odpoledne k počítači a napsat photoshop... Ano nemám všechen sw legální, protože cenově pro moje využití nemá cenu licenci kupovat, ale programky do dvou třech tisíc s kterýma dělám, tak si rád zaplatím nebo podpořím vývojáře i když je soft zdarma... A tohle by jste si kruci měli uvědomit... čas jsou peníze, a programování stojí hrozně moc času... 

Posted

Ak by nekdo mel zajem o World, mam 1 volnou licenci. Voucher platí stejne jak Radkuv - do 17.3.

Radku, zeptam se zitra kolegy na tu Evropu a dám vedet. Svet bohuzel nechce. [emoji6]

Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku

Posted

Asi jsem debil. To vam nestaci free navi? Ja treba kdyz uz tak pouziju google maps a je to vcetne hustoty provozu a info o nehodach a jine.

Posted

Tak momentálně je akce jen na android a na ios bude zase něco jiného . V tom případě musím počkat.

Pe.Tr : asi jsi  :roker  Free navi není žádná , co by za to stála . jediná , která aspoň trochu fungovala tak jak měla , byla Be on road . Jelikož mě ale tahala do jednosměrek a stála mě 1000 kč a trapas se strážníky , už opravdu nechci nic takového.  Další free navigace je HERE ( od Nokie ) která ale není úplně ideální. Na nokiich ( Lumiich ) šlape dobře ale na ostatní telefony ještě není doladěná.

CHci pořádnou navigaci s aktualizacemi .

Proč používat google maps ? Žere to mobilní internet , v zahraničí nepoužitelné pokud nemáš roamingový internet. 

Posted

Asi jsem debil. To vam nestaci free navi? Ja treba kdyz uz tak pouziju google maps a je to vcetne hustoty provozu a info o nehodach a jine.

To je sice hezký, ale je online, a pokrytí kvalitním 3G není všude, to za prvé, za druhý, v zahraničí si díky cenám za připojení ani neškrtneš, nebo jo, al zaplatíš nehoráznou cenu

Posted

No já se asi přidám k Pe.trovi. Je fakt že jakožto profesionální řidič mám republiku sježděnou dokonale i když skoro deset roků jsem se služebně nedostal dál jak 30 km od hranic Prahy. Ale bohatě si vystačím s Free navigací v telefonu. To že by mě navigace zatáhla do jednosměrky nebo něco podobného je nesmyslná výmluva proč ji nepoužívat. Pokud tě do jednosměrky navi navedla a byl jsi odlapen a zaplatil jsi pokutu tak dobře ti tak protože máš sledovat provoz a ne je slepě poslouchat "plechovou hubu" co ti našeptává. Navigaci používám jen příležitostně když jedu někam kde to neznám nebo si nejsem schopen vybavit jak to v daném městě nejlépe najít. Klidně se na mě zlobte ale v naší maličké zemičce přece nemůže být problém pro člověka který jezdí aktivněji si pamatovat cestu minimálně po hlavních tazích. A že by směrové cedule podle silnic byli k ničemu to už také neplatí. Když jsem před 16 roky začínal s profi ježděním tak jsem si vystačil s papírovým atlasem ( mám ho v autě pořád) a s cedulema u silnice případně s informacemi na místo určení získanými na dvoře od kolegů.