Milhausekkk Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 Anténu na domku nemáme, jiný dobrý poskytovatel satelitního vysílání než Skylink mi není znám ..... takže budu platit, a platit Neplatíme pravidelně, naposledy jsem si předplatil na celý rok balíček kombi a asi to tak zase udělám. Máme dvě televize a platíme tedy dvě karty. Citovat
roman II Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 oživuji toto téma a otázka zní jakým způsobem co nejrychleji zrušit Skylink?, předem díky za případnou odpověď Citovat
Sagic Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 (upraveno) Nestačí jen nezaplatit poplatek a oni tě odstřihnou? Viz bod č.4 http://www.skylink.cz/prakticke-informace-a-kontakty/servisni-poplatek#Ot%C3%A1zky+k+Servisn%C3%ADmu+poplatku Upraveno 7. listopad 2015 uživatelem Sagic Citovat
FrantaCV Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Nestačí! Vlastní zkušenost. Podívej se na smluvní podmínky. Odstoupení od smlouvy - výpovědní lhůta 3 měsíce - lhůta začíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícím po doručení písemné výpovědi. Tady doporučuji opravdu odeslat písemně a nechat si poštou potvrdit doručení resp. převzetí adresátem. (Potvrzený E-Mail nestačí) V mém případě: 1. I po uplynutí smluvní výpovědní lhůty k ukončení nedošlo 2. pokusili se vymáhat poplatek za služby i za další období - tedy po oněch třech měsících - s výhružkou penelizace atd. 3. pokusili se zatajit převzetí výpovědi - SMOLÍK - proto to potvrzení o doručení. Pár neskutečně obtížných telefonátů a pohrůžka, že se potkáme u soudu, to vyřešila. Je to banda Luxembourských darebáků pod hlavičkou G7 group. Někdo má možná jiné zkušenosti, ale z mého pohledu: Odešli písemnou výpověď, následující 3 měsíce ještě poplatek poukaž a pak to "Utni". Tím budeš mít veškeré pohledávky vyrovnané a do případného soudu rozhodně nepůjdou. Je to jen jejich taktika na zákazníky, kteří se leknou. Je to prakticky ekvivalent "Šmejdů" jen na jiné úrovni. Citovat
Sagic Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 8.3. Poskytovatel je oprávněn vypovědět Smlouvu,pokud nemůže nadále poskytovat službuSkylink v dohodnutém rozsahu nebo v dohodnutékvalitě, nebo pokud další poskytování službySkylink není technicky uskutečnitelné. Kterákolismluvní strana je oprávněna Smlouvu vypovědět,pokud ze strany druhé smluvní strany dojdek podstatnému porušení dohodnutých povinností.V případě Uživatele se za podstatné porušenípovinností považuje zejména porušení povinnostíuvedených v článku 4.5. těchto podmínek. Výpovědnílhůta je jeden měsíc a začíná plynout prvníden kalendářního měsíce následujícího po měsíci,ve kterém byla písemná výpověď doručena Uživateli. Ve 4.5 se píše, že uživatel má povinnostl: 4.5.6. řádně a včas platit poplatky a předplatné; 8.8. Odstoupení od Smlouvy je účinné okamžikemdoručení písemného oznámení o odstoupenídruhé smluvní straně. V oznámení o odstoupeníje Uživatel povinen uvést číslo své karty. Pro vyloučeníjakýchkoliv pochybností v případě odstoupeníod Smlouvy ze strany Poskytovatele se zajeho doručení Uživateli bude považovat okamžikdeaktivace karty. Dle logiky jsem nezaplatil servisní poplatek, tudíž byla vypovězena smlouva ze strany Skylink tím, že mi deaktivovali kartu. Do roka zaplacením poplatku mi kartu znovu aktivují, po roce ji vyřadí z evidence. Citovat
Veverka Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Ale tam se (jaxe zdá) píše, že poskytovatel MŮŽE (ne že musí) ukončit smlouvu. Hádám, že když nezaplatíte ten váš servisní poplatek, že vás ušmiknou od signálu, vaše smlouva tím skončit nemusí, takže budete v prodlení, bez televize a ještě potenciálně se sankcema na krku... Citovat
Sagic Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Já nevím, nezaplatil jsem to v červenci, kartu deaktivovali den po vypršení zaplacení servisního poplatku, předem mě upozornili, že nezaplacení včas = deaktivace karty. Od té doby mě nikdo už s ničím neotravoval a na jejích stánkách je v dotazech jasně napsáno, že žádné sankce za nezaplacení nejsou a po roce od nezaplacení poplatku zruší registraci nadobro viz odpovědi na časté otázky ze stránek Skylinku níže: 4. Co se stane, když Servisní poplatek neuhradím? Hrozí mi nějaké sankce?Pokud k datu splatnosti Servisní poplatek neuhradíte, dojde k zastavení poskytování služby Skylink. Pokud následně (nejdéle do 1 roku) Servisní poplatek uhradíte nebo si předplatíte některý z programových balíčků, bude poskytování služby obnoveno. V opačném případě bude po uplynutí 1 roku Vaše dekódovací karta v souladu s Všeobecnými obchodními podmínkami vyřazena ze zákaznické evidence Skylinku. Žádné sankce vám v souvislosti s neuhrazením Servisního poplatku nehrozí. 12. Vznikne mi nějaký dluh, pokud nezaplatím Servisní poplatek? Žádný dluh nevzniká. Karta bude deaktivována v souladu se Všeobecnými obchodními podmínkami. Ve VOP je uvedeno: Pro vyloučeníjakýchkoliv pochybností v případě odstoupeníod Smlouvy ze strany Poskytovatele se zajeho doručení Uživateli bude považovat okamžikdeaktivace karty. MrChodny ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 No tak to jsou ještě "slušní operátoři", jestli takto skutečně postupují Citovat
roman II Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 tak v tom mám pěknej guláš tolika názorů na ukončení služby: tři měsíce ještě platit, nezaplatit poplatek a vyprdnout se na ně, už se v tom ztrácím (mám zaplacenou službu Flexi 7). Zkusím jim tam zavolat a dám vědět jak jsem dopadl Citovat
MrChodny Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Sagic: omluva za -1, klikl jsem do okna tak nešťasně, že jsem trefil rovnou palec dolů. Citovat
roman II Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 (upraveno) tak v tom mám pěknej guláš tolika názorů na ukončení služby: tři měsíce ještě platit, nezaplatit poplatek a vyprdnout se na ně, už se v tom ztrácím (mám zaplacenou službu Flexi 7). Zkusím jim tam zavolat a dám vědět jak jsem dopadl Takže jsem si na Skylink zavolal a ochotná operátorka mě službu po telefonu zrušila s tím že v ještě tento měsíc musím zaplatit měsíční poplatek (paušál) = služba ještě půjde a k 1.1.2016 je služba pozastavena na jeden rok a poté když nebudu mít zájem o obnovení bude zrušena, to je celkem férový si myslím. Upraveno 9. listopad 2015 uživatelem roman II Citovat
Péťa Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Sagic: omluva za -1, klikl jsem do okna tak nešťasně, že jsem trefil rovnou palec dolů. Vyrovnal jsem to Citovat
Péťa Odesláno 23. únor 2016 Odesláno 23. únor 2016 Chystají další zdražení http://www.skylink.cz/novinky/zmena-vyse-servisniho-poplatku-25-cz164.html Citovat
OK406 Odesláno 23. únor 2016 Odesláno 23. únor 2016 A proto najednou měli reklamu v televizi, aby přilákali lidi . Citovat
pecino Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 Pro ty co zatím nechtějí platit servisní poplatek a nechtějí o kartu přijít existuje řešení za kartu ČT z které se dá zase přejít zpět na kartu Skylink. Tady je popis i formulář pro výměnu https://karty.ceskatelevize.cz/custom/dk.php Citovat
Laďa Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 No tak to bude jako za komunistů. Vlastně o něco líp. Místo dvou budou čtyři programy. Citovat
Péťa Odesláno 6. březen 2016 Odesláno 6. březen 2016 Stejně v TV dávají prd... A můžeš mít programů co chceš... Citovat
punkac Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 žádnej ze všech dvou programů jim není dost dobrej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.