Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Skylink opet zdrazuje servisni poplatek.....


Charlie 1

Recommended Posts

Nepředpokládám, že by provozovatel něco nakupoval, naopak, kasíruje ty, kteří na jeho (pronajatých) multiplexech vysílají. S poplatky to velice úzce souvisí, neboť ČT/ČRO jistě platí za satelitní vysílání právě z těchto peněz. Stejně jako platí Radiokomunikacím za vysílání jejich signálu po zemi. A stejně, jako to platí jiné televize.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tady jde spíš o to, že když si prosazovali původních 33,- Kč za měsíc, tak tvrdili, že to je přesně to co jim vytrhne trn z paty a už nikdy nic jiného. Ještě před tím tvrdili, že jsou živi z prodeje karet, tak měsíční poplatek nechtějí do konce životnosti dekódovací karty. No a teď, ani ne po dvou letech jim nestačí 33 Kč a šupky dupky na 55,-. Ale ono to ve finále není 55, to je jenom pro Ty, co si nechají šahat na Inkaso. Ostatní to mají za 62,- Kč. Jasně, že z něčeho musí být živi, ale to by před tím nesměli spolknout jedinou fungující konkurenci. Na zbývající FreeSat se totiž nedá dívat, to je ubohost sama. Takže se dá čekat, že takovéhle srdceryvné výkřiky tady budou co každé dva roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně jsem satelit sbalil hned jak vyrukovali s těmi prvotními poplatky 29,- Stejně jsem nesledoval nic jiného,než to co chytím na DVB-T a těch cca 40 kanálů mě bohatě stačí,i když je tam dost nedívatelných kanalů jako ACTIVE a podobné,tak zbylých cca 30 je klasika české a slovenské kanály,což je až až na ty pi....y co vysílají,protože ono pravda těch filmů zase tolik není a všichni to točí pořád dokola :) Ale od začátku jsem říkal,že ty ceny budou zvedat dál a dál,navzdory jejich dušování se že 29,- je strop který nepřekročí :) Holt zjistili to co my tady už dávno víme a sice to že Česko a ne nějaká Amerika,je ta pravá země neomezených možností,pokud si chcete beztrestne na hranici,nebo i za hranicí zákona namastit pořádně namastit kapsu.Ovšem krást se musí ve velkém.Jak šlohnete v obchodě čokoládu,tak do smrti nevylezete z basy :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to není až tak jednoznačné. 

Dík tomuto vláknu jsem vlastně zaregistroval, že se něco děje. Smutné je, že kdejaký blábol mi pošlou na mail, ale takto zásadní informaci nikoli. Nicméně, zavolal jsem na jejich HotLine a zjistil jsem, že se tato změna týká je nových nebo nepravidelně platících klientů. 

Platím si inkasem balíček Flexi7 a cena se pro mě nezměnila ani po 1.4.2015 

A proč satelit? HISTORY, SPECTRUM, EXPLORE, Nat Geo - na zemi neběží. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak je to s výpovědí, stačí nezaplatit a oni to odpojí nebo je třeba nějak písemně?

Písemně podle VOP - výpověď nabíhá od 1. dne kalendářního měsíce následujícího po doručení a trvá 3 měsíce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak toto vlákno mělo informovat...

myslel jsem ,že stačí když přestaneš platit servisní poplatek ,že te odpojí a šmitec....

Já si taky myslím že když nezaplatím poplatek tak mě odpojí a tím to zhaslo a končím než opět zaplatím. Nemám přeci žádnou smlouvu vše jsem si tenkrát zaplatil . Karta mě tehdy přišla na 3000kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady máte článek přímo na Skylinku: http://www.skylink.cz/novinky/skylink-a-cs-link-oznamuji-zmenu-servisniho-poplatku-25-cz121.html

 

 

Nové podmínky se budou jednotlivých zákazníků týkat postupně, v závislosti na datu splatnosti SP  pro danou dekódovací kartu, které lze ověřit zde.

 

Pro karty s předplaceným SP nebo některým z programových balíčků Skylink na období delší než do 1. 4. 2015 budou nové podmínky účinné až k poslednímu dni předplaceného období. I nadále platí, že SP je již zahrnut v ceně všech placených balíčků z nabídky Skylink, pro jejich předplatitele se tedy nic nemění.

Upraveno uživatelem Péťa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...