odee Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nemá tu někdo možnost udělat dobrou cenu na Xperii Z2? Předem moc díky za nabídku, klidně do SZ Quote
Tony Stark Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Tak to bych taky bral, protoze na mall stoji 10,5 mam na ni taky zalusk Quote
odee Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 No vidíš, ještě bysme někomu udělali kšeft...no tak lidi... Quote
Přema Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Kámoš má eshop s mobily....... kolik by sis představoval cenu a čr či eu distribuci? Quote
Milan+ Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Mladý od dcery to hodil po psovi a je spokojený cca 4měsíce s S5,je fakt,že to maj na firmu,ale říkal,že nic hršího v ruce neměl. Mě se to docela líbilo. Quote
Guest Scratch Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 tak ja svou S3 miluju, do jinych mobilu typu Sony a Acer apod., bych nesel.... Quote
Lukaydo 407 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) Sony nemá moc dobrý fotak jak z2 tak z3 v šeru a za tmy na prd přitom většina mobilu ma optiku od sony ale asi lépe vyladěnou ,hlavně ten displey neni žadna kvalita stačí víc zmačkount sklo a promáčknete ho až na display u jineho mobilu tohle neděla ani s5 tam mužete silou zmačkount sklo displaye a nic se nestane,a ty skleněna zada někomu praskne sklo jen když se ochladi nebo přehřeje mobil, taky jsem chtěl z3 compact,ale raději pujdu do htc m9 jestli bude voděodolný a mit dobrý fotak atd Testoval jsem kámošovu z3 a za ty prachy to nestoji. Edited February 11, 2015 by Lukaydo 407 Quote
odee Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Mě zase u Z3 tak zklamalo zpracování, že sem ju mladé vymluvil, ale problém je, že samsungy se jí nelíbí a mezi hlavnhími požadavky je voděodolnost a xperie jsou jedny zmála telefonů, u kterých se jí líbí i design. A propo, kde má Nokia nějakem supervýkonej smartfone kterej by konkuroval S5, nebo Xperii??? Quote
Pacho69 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nokia nemá android, takže si na stejných aplikacích vystačí s polovičním výkonem. Quote
Lukaydo 407 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 tady máš novinky http://mobilizujeme.cz/clanky/nejocekavanejsi-mobily-roku-2015-na-co-se-tesit/ jsem zvědav na ten htc m9 jestli bude voděodolny a kvalitní Jinak nokia bude mit taky supr mobil a dělo foták jen to má windows a většina aplikací se plati nebo je vubec nemaji bohužel. Měl jsem vždy nokii a ted mám nokia n8 je to poslední od nokie protože je to MICROSOFT A TEN FAKT NÉ NOKIA UŽ NEEXISTUJE JEN STARÉ KUSY SE DOPRODÁVAJI. Quote
Pacho69 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 (edited) Lukaydo: No vidíš, já se konečně zbavil Androidu. Zkusím WP 8.1 a čase i 10. No některé věci možná nevypadají tak, jak jsem byl zvyklý, tak budu věřit, že časem budou. Ale - telefon stál polovičku, má sice o třetinu nižší výkon, jenže aplikace chodí jak z praku, žádný lag, navi, provázání, vše chodí skoro jak na iphone, jenže na rozdíl od něj nepotřebuju hudbu a data (fotky a videa) hrnout přes iTunes, nebo přes net. Zatím jsem nenašel nic, co by mi vyloženě chybělo, případně na co by nebyla aplikace. To že nejsou aplikace a že jsou placené není pravda. Ano jsou to podobné aplikace jako na androidu a fungující též podobně - chceš odstranit reklamu, zaplať. Ale určitě ne všechny. Nevím, žil jsem se zeleným robotem dlouho, s mnoha verzemi a na příšerné "uklízení" paměti a zbavování se "běžících" aplikací jsem nadával stále. WP mám chvíli, zatím marně přemýšlím, že by mě něco vytočilo. Uvidím. Jinak MS měl hardware vždy velmi slušně zpracovaný a já ho rád používal. Takže budu doufat, že mu to i u telefonu vydrží. Ono krom nokie končí s telefony i Sony, takže už zůstanou jen korejci, číňani, indové nebo Apple a MS. Edited February 13, 2015 by Pacho69 Quote
odee Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Osobně Nokie nijak nemusim, tu současnou mam spíš z nouze a zajimám se o ně právě jen kvůli WP, protože mi uživatelsky fakt sedí. A kdyby 520 byla odolna, byl bych s ni maximálně spokojenej, ještě teda světlo mohla mít Quote
Laďa Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Kdyby byl před cca půl rokem v prodeji tento telefon Microsoft Lumia 535, tak bych šel raději taky do něj než do androida. Quote
Lukaydo 407 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 sony končí s mobily ? nic jsem o tom nečetl i z4 má byt sony značka Quote
Recommended Posts