Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zvazuji koupit 206RC, potrebuju poradit ohledne ceny opravy


fidza55

Recommended Posts

zdravím všechny, prosím mužete mi poradit? chtel bych si koupit  peugeot 206rc a narazil jsem na tento inzerat ale nevím kolik bych do toho mohl jestě vložit peněz po případné koupi a jak je závada závažná nebo jestli nejde o velkou závadu. v tomhle jsem amatér. děkuji za radu. odkaz zde :


 


         http://www.sbazar.cz...sportovni-verze


Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Upraven nadpis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, nevím, jestli je nutné "všechny předjet".

 

Auto má nevýhody:

- neznáš prodávajícího

- ohlý blatník může skrývat i něco s kolem - nápravou

a taky:

- počet km je dost vysoký

- neuvádí, zda má klimu

- dvoje dveře jsou dost nanic

 

Ale i když budeš argumentovat, že přesně takové auto chceš, rychlé, dvoudveřové, bez klimy, tak to vidím jako dost velké riziko - kupovat od neznámého a věřit, že to, co ti řekne, je pravda. Takže abys pak nelitoval, kdyby se ukázalo, že auto je bourané (tato rychlá auta skoro všechna), kdovíjak opravené, křivé a rezne. Já bych to nebral, a rozhlížel se po autě od důvěryhodné osoby, tedy např. zde klubáka,anebo dovoz z DE nebo A nebo F od autorizovaného zastoupení Peugeot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nestačila by nějaká 1.6 65 kW? Tam bude jistě širší výběr. Proč jenom černá barva? 

To, co jsi tedka sem dal, se mi nelíbí. O auto nebylo staráno, viz popraskaná kůže a potah na volantu - asi vypadá taky špatně, lze očekávat i vyšší nájezd. Plasty uvnitř jsou nyní naleštěné, zdají se být až dokonce mastné - prostě vyčistěno pro prodej. Neříkám, že je to špatné auto, ale mě nezaujalo. 

 

Vybíráš staré auto, za nízký peníz, zde je nutné udělat hodně kompromisů a vybrat dobrý kus. Těmi kompromisy myslím motor, barva, výbava. Nebo můžeš jít cestou delšího hledání ideálního kusu, ale takový výběr může trvat rok nebo i déle. 

 

Já osobě pokukuji po zajímavém cca 20 letém kousku. Zajímavé myslím třeba výbavou (například Roland Garros) nebo motorem (XSi, S16, ...). Nyní to nemám stejně kam dát, ale takovéto hledání mi bude trvat několik let, než narazím na zachovalý kousek. Podobně jako s výběrem cabria, koupil jsem jej po 1,5 roce hledání. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hodně vecí si mužu přendat z toho co mám.tudíš celej vnitřek. jde mi hlavně aby byl motor ok a lak ok a nebyla do toho potřeba velká investice :-/  a myslíš že popřípadě kdybych nějakýho sehnal tak že by mi tam šli tyhne kola aniž by mi nějak škrtaly od blatníky?   http://www.sbazar.cz/whisky55/detail/9441735-prodam-original-kola-peugeot-207-hockenheim-17

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O kola se zajímám, ale 100% ti neodpovím. Ten ráfek s tím ET bys tam měl dát, s tím by neměl být problém (16" Ouragany mají ET28 a dává se na ně guma 205/45 R16). Ale ten rozměr pneumatiky nebude ideální, obvod bude větší než při origo rozměru, poté to může v rejdu drhnout. Myslím, že správný rozměr při 17" disku by měl být 205/40 R17. 

Nicméně platí, že pokud je nemáš v TP, neměl bys na tom jezdit. ;)

 

K výběru auta: Doporučuji nespěchat, abys nekoupil kasičku na peníze. Ideálně od ověřené osoby, třeba projít nabídku autorizáků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...