vynils Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nazdar, nedavno sa mi stalo ze mi zasvietila kontorlka olej a stopka a to som pred mesiacom menil olej a vsetky filtre + neskor sa zisitilo ze treba spravit aj remene kladky aj servo cerpadlo bolo treba menit, dnes mi znova zasvietila po nastartovani ale presiel som kusok a zhasla... stav oleja je OK tristvrte mierky...bol som v servise tak mi skusia vymenit snimac oleja. Mam 306 1.9 D 55KW r.v. 2000. Co myslite cim to este moze byt dufam ze nic extra vazne uz som napumpoval do auta za tie vymeny 600EUR Quote
ozzy56 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 uvidíš po výměně tlakového spínače oleje Quote
Guest servisman Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Podívej se zda ti nevypadl konektor od snímače. Quote
vynils Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Dnes ked som siel do prace tak zozaciatku v pohode nic nesvietilo potom ked som zastal a motor mal volne otacky tak zacala svietit kontrolka olej zase, pri ceste naspet z prace nic ani raz ani pri volnych otackach Quote
Recommended Posts