odee Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dobrý den, vážený klienteS politováním Vám oznamujeme že banka obdržela od společností ALPHA Obchod & Atelier u které jste dřív nakoupil na splátky následující zboží-------------------------------------------------------TEAC HD-15PUK-80, 80GB HDD USB2 externí, superslim,bus power, bílá: 1 x 4 581,00 Kč =4 581,00 KčATI Radeon 9600 256 MB DDR, DVI, bílá: 1 x 2 759,00 Kč =2 759,00 KčMinolta DiMAGE Z2 - 4.0 MP, 10 x Zoom, bílá: 1 x 8 490,00 Kč =8 490,00 Kč-------------------------------------------------------Závaznýpožadavek o sráženi z vašeho účtu neuhrazených včas splátek.Navíc Vám oznamujeme to že podle znění ustanovení § 565 zákona 89/2012 Sb., obč. Zák., dlužník ztratí veškeré výhody splátek v případě, že dohodnutou splátku neuhradí řádně a včas ,tj. v době její splatnosti. Je-li dlužník v prodlení s úhradou dohodnuté splátky v den její splatnosti, může věřitel v souladu s ustanovením § 565 obč. zák. žádat o zaplacení celé pohledávky do splatnosti nejblíže příští splátky, aniž by bylo rozhodné, zda dlužník splátku, se kterou byl v prodlení, po její splatnosti uhradil.Ve smyslu zákona 89/2012 Sb., obč. Zák. a na základě smluvního ujednání mezi prodejcem a kupujícím má věřitel nárok na strhnutí dlužné částky z účtu dlužníka.Pokud během následujících 14 pracovních dnů neobdržíme od věřitele potvrzení o jakékoliv formě vyrovnaní případně prodloužení dlužných splátek, musí banka dle výšeuvedeného odůvodnění postoupit tak že dlužná částka bude shrnuta z vašeho bankovního účtu ve prospěch prodejce.V proloženém souboru zasíláme Vám kopie požadavku o strhnutí z bankovního účtu k nahlédnutí.S pozdravemMartina Žáková+420 606 897 403 Externí HDD 80Gb za bratru pěkných 4 600,- !!! To je objednávka stará pěknejch pár let... Dle první věty navíc banka od těchto společností obdržela následující zboží, tak by mě zajímalo, co sem teda jakože nakoupil já??? Quote
Vvitty Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 No tak jim napis at si zbozi nechaji a zaplati si ho sami, kdyz ho dostali )) Quote
AnotherOne Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) Banka obdržala závazný požadavek a nie tovar, chýbajú tam nejaké čiarky. Edited February 9, 2015 by AnotherOne Quote
odee Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Jojo, přílohu samozřejmě neotvírám, docela mě ale dostalo to zboží, to je pomalu jak kdybych nakupoval v muzeu:-D Quote
elton Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Taky mi před chvilkou dorazil. prý jsem si někdy něco objednal na MALL. Tak jsem dal odpovědět a napsal jsem mu "Si spadl s jahody, debile" Quote
Lihous Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Standartne odpovidam ze dekuji za info a cele predavam Policii ceske republiky - a zadne dalsi neprijdou.Za celou dobu teto estrady nam prisel jen dvakrat - kolega v praci jich dostal snad deset .... Quote
Pacho69 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 No odpovědí jen dáváš info o tom, že tvoje adresa je aktivní a tedy ověřená pro další rozesílání... Quote
Lihous Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 To je sic mozne ale dalsi podobne neprijde tak ze to bud dela automat a tomu to je fuk a nebo jim skutecne dalsi zasilani nestoji za pripadne problemy. Quote
Pacho69 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 No jen se dostane adresa do nějaké databáze s informací "ověřená"... Quote
Lihous Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Tak na to je SPAM ktery celkem dobre funguje a stale klasika SELSKEJ rozum a na nejake podobne neni mail ale klasicka dorucovaci adresa proti podpisu ..... Quote
Pacho69 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 No myslím, že jsi trochu nepochopil. Neřeším tu, že při čtení mailu máš používat zdravý rozum. A to hlavně, když se mail tváří, jako důvěryhodná zpráva. Samozřejmě i tyto instituce (banky, exekutoři, úvěrové společnosti) mohou rozesílat informace mailem. Záleží, jaký režim zvolí klient. Každopádně tento mail je digitálně podepsaný. Pokud ne, nemá smysl nad ním ani přemýšlet. Já ti jen psal. že to, že jsi odpověděl na SPAM, to nejspíš nějaký robot zpracuje a zařadí tvoji adresu mezi "platné a ověřené", cena této adresy se zdvojnásobí a výsledkem bude, že i přes filtry ti najednou začne procházet daleko více SPAMu. Quote
Edison Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nemluvě o tom, že nejeden spam se tváří, jako by si ho příjemce poslal sám. Dáváte si sami sebe do filtru? Opravdu u 90% jde o ověření platnosti adresy. pro tvorbu aktuálních rozesílacích seznamů. Ty se pak prodávají reklamním agenturám a spamy pak choděj ze zcela jiných adres. Quote
AnotherOne Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Pre overenie platnosti adresy stačí aby bola správa v html s nejakým prvokom z externého servera, stačí len jednopixelový obrázok. Ak si príjemnca takú správu pozrie so zapnutým html obsahom automaticky potvrdí príjem. Netreba ani nič odosielať a adresa je platná. Ani nespomínam kliknutie na odkaz "odhlásenie odoberania" v správe. Quote
Pacho69 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 AnotherOne: Standardně ti poštovní klient snad html obsah blokuje, ne? Takže i když mám html obsah zapnutý, pokud html obsah odkazuje mimo tělo mailu, je automaticky zablokován a pokud nepovolím stažení, žádný požadavek neodejde. Kliknout na odkaz ve spamu je bohužel jiná kapitola, podobně jako spustit přílohu s virem... Odpovědět na SPAM případně na vir, když stopro vím, že je to vir - to už mi přijde opravdu ulítlý. Quote
AnotherOne Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Štadardne áno ale nie všetky a koľko ľudí si to zapne... Quote
Havlicek.Lukas Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 ja vcera 2x vyhral miliardu liber tak cekam kdy mi dojdou na ucet Quote
xpetrix Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Dobrý den, vážený klienteS politováním Vám oznamujeme že banka obdržela od společností ALPHA Obchod & Atelier u které jste dřív nakoupil na splátky následující zboží ------------------------------------------------------- TEAC HD-15PUK-80, 80GB HDD USB2 externí, superslim,bus power, bílá: 1 x 4 581,00 Kč =4 581,00 Kč ATI Radeon 9600 256 MB DDR, DVI, bílá: 1 x 2 759,00 Kč =2 759,00 Kč Minolta DiMAGE Z2 - 4.0 MP, 10 x Zoom, bílá: 1 x 8 490,00 Kč =8 490,00 Kč ------------------------------------------------------- Závaznýpožadavek o sráženi z vašeho účtu neuhrazených včas splátek. Navíc Vám oznamujeme to že podle znění ustanovení § 565 zákona 89/2012 Sb., obč. Zák., dlužník ztratí veškeré výhody splátek v případě, že dohodnutou splátku neuhradí řádně a včas ,tj. v době její splatnosti. Je-li dlužník v prodlení s úhradou dohodnuté splátky v den její splatnosti, může věřitel v souladu s ustanovením § 565 obč. zák. žádat o zaplacení celé pohledávky do splatnosti nejblíže příští splátky, aniž by bylo rozhodné, zda dlužník splátku, se kterou byl v prodlení, po její splatnosti uhradil. Ve smyslu zákona 89/2012 Sb., obč. Zák. a na základě smluvního ujednání mezi prodejcem a kupujícím má věřitel nárok na strhnutí dlužné částky z účtu dlužníka. Pokud během následujících 14 pracovních dnů neobdržíme od věřitele potvrzení o jakékoliv formě vyrovnaní případně prodloužení dlužných splátek, musí banka dle výšeuvedeného odůvodnění postoupit tak že dlužná částka bude shrnuta z vašeho bankovního účtu ve prospěch prodejce. V proloženém souboru zasíláme Vám kopie požadavku o strhnutí z bankovního účtu k nahlédnutí. S pozdravem Martina Žáková +420 606 897 403 Externí HDD 80Gb za bratru pěkných 4 600,- !!! To je objednávka stará pěknejch pár let... Dle první věty navíc banka od těchto společností obdržela následující zboží, tak by mě zajímalo, co sem teda jakože nakoupil já??? Tak nieco podobne som vcera dostal ja aj manzelka.Udajne sme nieco nakupovali u MALL a taktiez v prilohe exe subor(akoze faktura). Quote
Péťa Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Nám to přišlo i na oficiální adresu xxxxx@pcr.cz Quote
Recommended Posts