Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

K jaké opravě se přikláníte u prosezených sedáků u rohové sedačky.....je stará 5 let made in Poland :roll :roll .....sedáky jsou normální molitan a pod nimi je v roštu plošná pružina....je to rohovka..jedna část sedáku je 155x60...a druhá 120x60....

1. Vyměnit pouze molitan.....a přečalounit.

2.Vykopnout molitan i s látkou....a na samotný dřevěný rošt si nechat udělat pružinový sedák.....(cena??)

Posted

Anebo koupit novou.

Bydliště máš Egerland, tedy Německo?

Záleží, kolik stojí práce a materiál, zda si to uděláš sám, zda jsi schopen sehnat dvojici sedáků o uvedených rozměrech, a lícovou svislou stranou v požadovaném dezénu.

Já jsem tady měl šikovnou čalounici, ale už to nedělá - málo zakázek, lidi kupují nové levné věci a pak je zahodí...

Posted

Egerland bych řekl, že je chebsko. Ale odtamtud je to do Reichu daleko, co by kostelníkův honzík třikráte kamenem hodil

Posted

2 km od  drátů....Cheb sv.Kříž......

Co se týče sedačky bych nejradši koupil novou s pružinovejma sedákama....ale to už je třicet papírů.....

Posted

Já myslím, že se to nevyplatí. Za tu renovaci vypálíš takovou palbu, že je určitě lepší koupit novou. Spíš bych se u nové sedačky zaměřil na kvalitu zpracování sedáků. A nešetřil bych na ní. Když chceš kvalitu, tak třicet tisíc je tak začátek. Já v nábytku 8 let dělal a vím, že dobrá sedačka pod 30 000,- je spíš zázrak. Dneska je to samá AKCE a kvalita v prd...