celda1970 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 K jaké opravě se přikláníte u prosezených sedáků u rohové sedačky.....je stará 5 let made in Poland :roll .....sedáky jsou normální molitan a pod nimi je v roštu plošná pružina....je to rohovka..jedna část sedáku je 155x60...a druhá 120x60.... 1. Vyměnit pouze molitan.....a přečalounit. 2.Vykopnout molitan i s látkou....a na samotný dřevěný rošt si nechat udělat pružinový sedák.....(cena??) Quote
P607Olda Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Anebo koupit novou. Bydliště máš Egerland, tedy Německo? Záleží, kolik stojí práce a materiál, zda si to uděláš sám, zda jsi schopen sehnat dvojici sedáků o uvedených rozměrech, a lícovou svislou stranou v požadovaném dezénu. Já jsem tady měl šikovnou čalounici, ale už to nedělá - málo zakázek, lidi kupují nové levné věci a pak je zahodí... Quote
punkac Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Egerland bych řekl, že je chebsko. Ale odtamtud je to do Reichu daleko, co by kostelníkův honzík třikráte kamenem hodil Quote
celda1970 Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 2 km od drátů....Cheb sv.Kříž...... Co se týče sedačky bych nejradši koupil novou s pružinovejma sedákama....ale to už je třicet papírů..... Quote
reditel07 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Já myslím, že se to nevyplatí. Za tu renovaci vypálíš takovou palbu, že je určitě lepší koupit novou. Spíš bych se u nové sedačky zaměřil na kvalitu zpracování sedáků. A nešetřil bych na ní. Když chceš kvalitu, tak třicet tisíc je tak začátek. Já v nábytku 8 let dělal a vím, že dobrá sedačka pod 30 000,- je spíš zázrak. Dneska je to samá AKCE a kvalita v prd... Quote
Recommended Posts