Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Kde sehnat gauc na kazdodenni spani ???

Recommended Posts

Posted

Zdarec kuuci.

Zatimjste vzdy poradili,tak se ptam na radu opet.

Jdu prekopat malinko byt at ma prcek vetsi pokojik a rozhodl jsem se ze budeme spat v obyvaku na gauci.

Tudiz dotaz je smerovany , kde sehnat kvalitni gauc "nejlepe do tvaru L " aby vydrzel kazdodenni skladani a rozkladani?

Preferuji spis aby se nespalo na strane ktera je zvenku.......resp ktera je porad videt.

Nejlepe tip toho stylu.......

post-43444-0-20623400-1423410058_thumb.j

Posted (edited)

My máme kulaté, no, spíš jen zaoblené, byl to model, co už nebyl v katalogu na netu, ale na prodejně se ještě dal objednat. Zkus se tam stavit podívat, třeba tam budou mít i něco, co na netu není. Jinak ta naše je jen to jako dvoukřeslo, ne to 3 a za roh, a stála 30.

Edited by oddie
Posted

Já jsem spal dlouho na rozkládacím gauči z Aska a po 5 letech jsem ho při stěhování prodal. A záda mě nikdy nebolely, ale to je asi individuální.

Posted (edited)

Já jsem chtěl kupovat tady od těch http://aukro.cz/rohova-sedaci-souprava-rozkladaci-uloz-prostor-i5051738566.html . prosím Tě netvrdím že tuhle ale dal jsem tuten odkaz aby jsi se dostal na tu firmu. Nakonec jsem koupil od JENA nábytek tuhle http://www.jena-nabytek.cz/belfast-ii-pravy-roh/ akorát že jsem ji trefil v akci za cca 15 i s dopravou.

Edited by Vena garážmistr
Posted

Od Jecha máme my, stále 80 ;) Když tady máme víc lidí na návštěvě, tak na ní spíme s Martinou a pár nocí se dá. Ale trvale bych na gauči spát nechtěl. V tom kontextu mi 30 nepřijde mnoho :)

Posted

Máš to kousek do němec,vlýtni pro to tam a ještě ušetříš. Tady to maj vše poměrně natažený na ceně . Co jsem s maminou,tak momentálně máme třetí sedačku a je německá,pohodlná velká a brala se i kvůli vzhledu.Předtím 2x česká,máme to vždy rozkládací krom první kvůli navštěvám,alev ybírej řadně,protože ten mechanismus rozkládání je poměrně dost ošizen,nejlepší snad asi co může být je výsuv po zemi na kolečkách a veden kolejnicemi.

Posted

Jj uz jsem taky uvazoval nad nemeckem.

No preferuji jenom rohovy.

Z duvodu toho ze nemame misto na kresla a podobne.

Takze kdyz nam prijde navsteva ve trech lidech tak at ma kde sedet tech cca 5 az 6 lidi.....

Posted

Od Jecha máme my, stále 80 ;) Když tady máme víc lidí na návštěvě, tak na ní spíme s Martinou a pár nocí se dá. Ale trvale bych na gauči spát nechtěl. V tom kontextu mi 30 nepřijde mnoho :)

Tak to musí být za ty prachy luxusní záležitost