Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Zdravim,nešlo mi zavřít okno na pátých dveřích.

Rozebral jsem komplet zámek a musel jsem ubrousit 1 součástku.

ted už funguje.

Kdyby chtěl někdo poradit tak rád pomůžu.

Guest servisman
Posted

Asi je velký problém udělat foto a pomohlo by to někomu .

Guest servisman
Posted

K čemu psáti  velkými písmeny?  Nevidím problém , když něco dělám tak si udělám foto co kdyby náhodou a pak mám i obr jak to bylo třeba složené před . Nehledě pak mohu využít foto pro další spolu-clubáky když potřebují radu.

• 1 month later...
Posted

Zdravím všechny "pežoťáky".

Před týdnem se na mém SW vyskytl zřejmě stejný problém. Promazal jsem co se dalo, tak jak jsem to udělal zhruba před rokem a půl, avšak nepomohlo to. K autu jsem neměl přístup - až dnes, tak jsem začal laborovat a zjistil jsem, že oko skla se nezamkne do zámku. Když sklo do zámku přitlačím a podržím, auto se zamkne - sklo ne. Z toho usuzuji, že se může jednat o stejný problém jako u Homera246. Mikrospínač u stěrače je BZ (bez závad). Může prosím Homer 246 blíže popsat tuto závadu a její odstranění.

Posted

Tato fotka je při odemčenem kufru a je označeno kde to potřeba přibousit.

a nebát se toho přibrousit víc at to nemusíš dělat dvakrát.

Přeju úspěšnou opravu

post-46184-0-17214700-1426368607_thumb.j

Posted

Zdravím všechny "pežoťáky".

Před týdnem se na mém SW vyskytl zřejmě stejný problém. Promazal jsem co se dalo, tak jak jsem to udělal zhruba před rokem a půl, avšak nepomohlo to. K autu jsem neměl přístup - až dnes, tak jsem začal laborovat a zjistil jsem, že oko skla se nezamkne do zámku. Když sklo do zámku přitlačím a podržím, auto se zamkne - sklo ne. Z toho usuzuji, že se může jednat o stejný problém jako u Homera246. Mikrospínač u stěrače je BZ (bez závad). Může prosím Homer 246 blíže popsat tuto závadu a její odstranění.

V podpisu je uveden Peugeot 406 Break.

Guest servisman
Posted (edited)

Podpis nic neřeší , taky jsem měl v podpisu felicii combi    :cool:

OK406 díky,  pokud píše o skle a mikrospínači tak řeší jiný model než 406break,ta nemá zvlášt vyklápění skla a zadních dveří. Dotyčný píše asi o 407SW :papa

Edited by servisman
  • 2 months later...
Posted

Zdravím všechny, tak jsem se konečně odhodlal a zámek podle návodu Homera 246 opravil. Opravdu to funguje a není se čeho obávat a je lepší více zbrousit označený díl (já brousil oba kusy). Ovšem rozkrytovat, tedy sundat "tapecírung" to je paráda. Takže díky koumáku Homer 246.