ozzy56 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 mají tam prej solidní naftu http://www.novinky.cz/ekonomika/361050-coi-pumpa-prodavala-naftu-ktera-mohla-znicit-motory-aut.html Quote
Vena garážmistr Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 No ne že bych se chtěl pumpařů zastávat ale tady bych to asi viděl spíš na to že si s tou naftou pohrál spíš cestou na čerpačku. Nebo tak jako že je tam technický problém průsak vody do technologie nebo něco podobného. Quote
Pe.Tr Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 TY AUTA jsou zaplombovane plomby se kontroluji Quote
jarda.simkanin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 My jsme tam občas tankovali do náklaďáku, nikdy jsme tam problém neměli Quote
jarda.simkanin Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Musela to přivést cisterna. Jinak nevím, jak by se to tam dostalo. Quote
lape Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 TY AUTA jsou zaplombovane plomby se kontroluji Jako všechno v tomto státě.Taková věta mě vždycky pobaví Češi jsou asi opravdu nepoučitelní.Někdo jim nakuká,že určitá věc je naprosto dokonale zabezpečená a není možné s ní manipulovat a všichni tomu věří.Teda jen do doby než příjjde TV NOVA s "šokujícím" odhalením,že se s tou dokonale zabezpečenou věcí manipulovalo X let a přišlo se na to jen díky náhodě :D Ale zase je fakt,že lidé,kteří věří na plomby a podobné věci mají asi klidnější spánek s vědomím,že je vše pod kontrolou Quote
Vena garážmistr Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 K těm plombám. Svýho času jsem jezdil pro Penny Market. Tam se jezdilo pod plombou na obě strany tzn. naložený se zbožím i zpátky s obaly právě proto aby se zamezilo manipulaci s převáženým materiálem. Za dva roky se mi povedlo jednou že jsem po cestě někde utrhnul plombu a skládal jsem pak na prodejně místo obvyklé hodiny 5 hodin protože si myslely že jsem chtěl vykrást něco z nákladu a tak všechno počítaly krabičku po krabičce. Přitom důvod byl prozaičtější po cestě byla objížďka kvůli nehodě a protahovali jsme se po nějaké vesnické silničce kde byli větve skoro metr do vozovky no a tam se někde plomba chytla za větev a utrhla. Jak jsem psal viděl bych to tam spíše na nějakou technologickou chybu ať už při stáčení z cisterny na pumpě nebo při stáčení do cisterny v rafinerce. Quote
ozzy56 Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 jasně, technologická chyba, omyl, náhoda... , 50x více vody v naftě !!! možná to obsluha míchá X let a teď jen zapomněla zastavit kohoutek na hadicí Quote
Pe.Tr Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Jako všechno v tomto státě.Taková věta mě vždycky pobaví Češi jsou asi opravdu nepoučitelní.Někdo jim nakuká,že určitá věc je naprosto dokonale zabezpečená a není možné s ní manipulovat a všichni tomu věří.Teda jen do doby než příjjde TV NOVA s "šokujícím" odhalením,že se s tou dokonale zabezpečenou věcí manipulovalo X let a přišlo se na to jen díky náhodě :D Ale zase je fakt,že lidé,kteří věří na plomby a podobné věci mají asi klidnější spánek s vědomím,že je vše pod kontrolou na čerpačce jsem dělal vím jak to chodí.tim jsem chtěl hlavne rict ze vinik lze jednoduše určit. jestli maš neklidný spanek mel by jsi stim něco delat.muze to mit pozdeji zasadni vliv na tve zdravi. Quote
Medvěd Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Na tý AGIPce jsem kdysi tankovával celkem často (bydlíval jsem 500 m nad ní) a nikdy jsem problém neměl. Teď se do její blízkosti dostávám většinou s plnou bandou, takže se nebojím (dá se předpokládat, že po tomhle prů*eru ale bude mít dlouho naftu nejlepší v okolí). Quote
Doctor Who Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Co tak vím, tak na této pumpě jsou problémy s naftou stále, ale tentokrát přestřelili moooc. Quote
Recommended Posts