dodo407sw Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 cawte, nikde som nenasiel môj problém preto zakladam novu temu. Rano pridem k autu startujem a nic... len cvaklo rele pod volantom. .. tak som skusil o 5 hodin zas a uz ani rele necvakne a nabehol economy mode... baterka je cisto nova... neviete co moze byt problem? Quote
dodo407sw Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Mal som zatazovu skusacku na bateriu rano a je ok... Quote
dodo407sw Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Tiež mi napadlo ale žeby len tak z nicoho nic? Quote
dodo407sw Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 (edited) vieš kde je? sa mi nechce hľadať Edited February 7, 2015 by dodo407sw Quote
cvrlo Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 netuším, (a či vôbec má), v návode som ju nenašiel ale keď mi nesvietili pravé stretávačky, bola to vadná poistka aj keď som ju nikde v návode nenašiel (ani mi nikto nevedel poradiť, či existuje), nakoniec to bola poistka v motorovom priestore určená podľa návodu na niečo úplne iné. Človeče, trvalo mi to niekoľko dní, kým som ju našiel. Skús zmerať, či ti pri štarte ide do štartéra šťava. Quote
dodo407sw Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 To už nechám pre mechanika... neriešim... Quote
milanblatnica Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Prepoj drótom na štartéri ten hrubý kábel (plus primo od baterky) s tým tenkým (cievka). Ak sa štartér roztočí,chybu hľadaj inde.Napr. v spínačke.Ak nie,máš vinníka.Samozrejme musí byť dobrá baterka a kostra. Quote
dodo407sw Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 chlapi, nemám šajnu kde je starter :-D Quote
Havlicek.Lukas Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 na motoru mezi motorem a prevodovkouono by bylo aspon dobre vedet jaky to auto ma motor Quote
Rychtar84 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 mně se stalo to samé--- jen jsem pohýbal s kabelama kolem baterky, odpojit a připojit. pak vše OK Quote
dodo407sw Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Už som mal odpojenu a opat pripojenu a nič. .. no skúsim zajtra este raz... ono pred týždňom som prešiel po velkej mlake a voda mi narobila sarapatu... Už 3x mi zamrzli tiahla od riadiacej paky k prevodovke. .. takže som mohol len na 1 a 2ke ísť. .. tak som dal auto do obchodného centra do garáže a za 15 minút povolilo... Quote
Lukaydo 407 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 máš tam spodní kryt motoru? jinak by se ti tam voda neměla dostat Quote
dodo407sw Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 videl si spodný kryt motora už? fakt to nieje vodotesné a voda bola asi 30cm hlboká. .. Quote
Havlicek.Lukas Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 to uz nebola vodna mlaka ale jazero ne ? Quote
dodo407sw Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 ta take mensie jazero :D dnes som zas isiel k autu a to nebude starterom ... elektronika blbne... rucicky tak podskocia divne ked otocim klucom, economy mode tam je... mozno fakt baterka je zas zla... zrejme alternator odisiel... odomkol som auto a nabehol odometer a ked som kluc vytiahol tak zhasol (pritom standardne svieti aj po zamknuti auta pokial nevypne bsi)... tak neviem... Quote
Recommended Posts