slamos1 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Zdravím, chlapy poraďte. U mé 306td se mi poslední dobou samo od sebe rozsvítí kontrolka klimatizace, pak ji normálně vypnu tim tlačítkem které se rozsvítí. Co se děje?Vetšinou se to stane při nastartování. Quote
ferinko2 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Slabšia baterka - chaos v signáloch pri nedostatočnom napätí riadiacich jednotiek. Quote
slamos1 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Připadá mě, že baterka je ok. Starty má auto bezproblémové. Quote
miroja Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Tazko ti konkretnejsie poradit, ked nepises a ani nemas v popise o aute nic konkretnejsie. Aku mas klimu (manualnu, autoamaticku), nepises aky mas rok vyroby, nepises ani aky mas typ motora (XUD, DW8?). Ak mas nanualnu klimu, tak ta sa zapina vypinacom a nema ziadnu elektroniku na vlastne riadenie zapinania (okrem ochrany zamrznutia vyparnika a riadenia sahar). Tam by som podozrieval samotny spinac klimy, alebo nejaky skrat na vodicoch, vo zvazku, konektore okolo spinaca klimy. Ak teda mysls kontrolku, co je na vypinaci nanualnej klimy. Quote
slamos1 Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Ano je to manuální klima, rv 98,1.9td 66kw. Quote
Stifler Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 To budeš mít stejné jako já - klima se sama spíná při startu pouze v případě, že máš ofukování nastavené na čelní sklo (poloha nahoru). Když nastavíš ofuk třeba dolů na nohy, tak se klima zaručeně nerozsvítí. Quote
slamos1 Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Dík, človeče to by me nenapadlo a asi to tak je, fakt palec vzhuru a když máš stejný vuz co centrál s DO? nekdy DO funguje ale vetšinou ne, central jde dobře, čím to je? Quote
Stifler Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Konektor mezi dveřmi a kastlí. Řeším to teď taky. Dálka nezamkne dveře řidiče, ale ostatní by zamkla (vrátí se do polohy odemčeno), ale klíčkem to zamkne všechny dveře. Je tady i obrázkový návod, jak na opravu (od uživatele "dolly1010"), tak zkus pohledat (doufám, že jsem jeho nick nepopletl). Quote
slamos1 Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Me když to jde tak se dveře zamknou všechny a odemknou alen ten dálkáč jde jen nekdy, myslím jestli to není u toho stromu jak je svetílko, je tam senzor ne? Quote
Stifler Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Jo,u stropu je senzor. Buď můžeš mít slabé baterky v klíčku nebo klidně i ty potrhané kabely. Mně to jednu dobu taky někdy šlo a někdy nešlo a pak už to přestalo jít úplně. no, uvidíš, čím to bude. Quote
slamos1 Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 No baterky jsem dal nové ale prý se to nejak musí spárovat ale to nevím jak. Quote
ChouLu Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Doporučím ti univerzální jednotku a máš pokoj dosah 30m-50m a funguje to vždy Baterka vydrží dva roky Písni mi do SZ VIN auta, udělám ti cenovou kalkulaci a jsem ti to schopnej i namontovat přímo u tebe doma Quote
Dave_k Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 (edited) Rozdělej to stropní světlo a prohlídni to pořádně jestli Ti tam nezatýká anténou. Takhle nám odešlo infra u bývalé 306. Uhnily kontakty. P.S. Infra se nepáruje. Edited February 15, 2015 by Dave_k Quote
Recommended Posts