Janie55 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Zdravím, mám problém se spojkovým lankem. Při parkování mi pedál spojky propadl dolů a byl volný. Po zjištění, že lanko prasklé není, ale samostav je v háji, jsem koupila nový, ale za boha nejde zapojit. Pokud vím, tak lanko se zapojí a při sešlápnuté spojce se zacvakne. Nejde to. Stále vypadáva a samostav prostě nechce cvaknout. Myslíte, že je opět samostav v háji nebo to může být i něčím jiným? Díky moc. Quote
Pe.Tr Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 zkus to obracene , prvne pedal a pak převodovka , s pajcrem to pujde Quote
Janie55 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 zkousime vsechno.. protahneme k pedalu, zachytime a proste nechces cvaknout.. Quote
ozzy56 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 nasazujte ho jak píše kolega nade mnou -- od pedálu a na převodovce třeba i zapáčit pajsrem, pokud to nepomůže (nevymezí se vůle samostavem),,je možné, že je lanko vadné Quote
Recommended Posts