lukyno24 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) zdravim mam taki problem s mojim autom zacalo to minulu zimu a robi to iba ked je vonku viac ako -10°c cele leto nic as teras zasa v zime. auto nastartuje bes problemou po prejdeni par km auto zdochne ked vipnem klucik a znova nastarujem chiti pekne (chvilu zaklepe) ide pekne po prejdeni par km sa vsetko opakuje (toto vsetko sa deje iba ket dost mrzne) diagnostika: P0230 Dvojite ovladani rele obvod rozpojen P0231 Dvojite ovladani rele zkrat na zem tieto chibi sa odvolavaju na rele palivoveho cerpadla a samotne palivove cerpadlo ale mam taki dojem ze 1,4hdi nema dopravne palivove cerpadlo ma iba visokotlake cerpadlo comon-rail stretol sa niekto s takouto zavadou? dakujem nahalka Edited February 5, 2015 by lukyno24 Quote
P607Olda Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Některé serie měly příliš "hustý" palivový filtr, nafta mírně zparafinuje a neprojde. Zkus aditivum proti mrazu, nebo jednoduše petrolej. Tak litr na nádrž. Quote
autospravca Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Tiež sa mi to stalo a robil to palivový filter, ktorý už mal 60 000 km.S tým čerpadlom máš pravdu. Tento motor nemá v nádrži žiadné čerpadlo. Quote
lukyno24 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 palivovi filter meneni minuli rok este skusim pozrie do nadze ci neni sitko zanesene Quote
lukyno24 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 toto som nasiel v sitku uvidime ci to je ono pockam na dalsie mrazi Quote
Recommended Posts