Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Zdravím,můžete mi někdo poradit?Včera jsem sednul do auta otocim klíčem a obrazovka Lcd s navigaci je vzhůru nohama.Zkoušel jsem odpojit baterii, odpojit jak rádio tak displej a nic pořád naruby.Jedná se o 2004 rok a je tam rt3.V peugeotu mi řekli, že je to tou češtinou kterou tam nahrál předchozí majitel..díky za rady

Posted

Aha,ptal jsem se v jedné opravne všech navigaci a tam mi řekl,že ke to češtinou a oprava mě bude stát 3000.Že prý musí vyměnit něco na desce za displejem a přehrát soft. Do rádia v angličtině.Není tu mezi vámi někdo kdo by mi mohl nějak poradit??? Diky

Posted

Nemám s el.nic společného.Vůbec se v tom nevyznam..Tak jestli se tu najde někdo z vás kdo to umí přehrát nebo s tím něco udělat..Klidně s tím někam přijedu..díky za jakékoliv rady

Posted

Bude stačit někde stáhnout software na RT3 a dát to do mechaniky a přehrát?viz RT3-(CAN)-SoftWare-663-890.iso..Nebo dá se někde jinde stáhnout ten soft..?

Posted

Jasně ti bylo zde napsáno a v jiném vlákně taky, že přehráti nepomůže. V příspěvku nad svým posledním máš návrh na pomoc, ale ty asi nechceš pomoc za peníze, že?