Medvěd Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Takhle jsme "potěšili" našeho kamaráda při nedávné oslavě jeho kulatého jubilea (je to dar od celé "bandy" kamarádů) Quote
Edison Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Bylo těch padesátikorun aspoň padesát? Bych viděl jako cool sehnat spíš padesátníky... :-D Quote
Radek Hurvajz Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Radši bych mu objednal Naživo - Visací zámek se skladbou Padesát - Třeba by měl z toho lepší zážitek, než z pár pajdsek v cihle Quote
Edison Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Takových songů se jistě v české kulturní scéně najde mnoho... Jde tedy o vkus příjemce... Quote
Medvěd Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 (edited) Bylo těch padesátikorun aspoň padesát? Bych viděl jako cool sehnat spíš padesátníky... :-D Podívej se na prostřední fotku P.S. Hurvajzi - to není hudba, podobně zní, když vypadnou talíře z kredence Edited February 4, 2015 by Medvěd Quote
Edison Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Podívej se na prostřední fotku P.S. Hurvajzi - to není hudba, podobně zní, když vypadnou talíře z kredence Tak počítat to fak nebudu... PS: Tak tos fak přehnal... Grrrrrr!!! :-D Quote
Radek Hurvajz Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 No tak odsuzovat cokoliv pro jiné dobré, jenom proto že mě se to nelíbí, to fakt není dobrý přístup. Každá hudba je dobrá, to že se nelíbí mě neznamená že ji označím "to není hudba, podobně zní, když vypadnou talíře z kredence" Quote
Šalda Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Jako nápad asi dobrý, ale osobně je pro mě nejhorší dar peníze, dar má potěšit, je jedno za kolik je to peněz, ale prostě dát někomu peníze to je takový obyčejný. Quote
Guest StibTo Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 No tak odsuzovat cokoliv pro jiné dobré, jenom proto že mě se to nelíbí, to fakt není dobrý přístup. Každá hudba je dobrá, to že se nelíbí mě neznamená že ji označím "to není hudba, podobně zní, když vypadnou talíře z kredence" No jo no, Medvěd ....... Quote
Medvěd Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 (edited) No tak odsuzovat cokoliv pro jiné dobré, jenom proto že mě se to nelíbí, to fakt není dobrý přístup. Každá hudba je dobrá, to že se nelíbí mě neznamená že ji označím "to není hudba, podobně zní, když vypadnou talíře z kredence" Nic neodsuzuju. Pouze jsem pojmenoval pocity při "poslechu" onoho rachotu. Holt jsem nikdy nebyl hejty metalák, ale spíš jsem tíhl k folku a country. Jo a vo muzice tohle téma fakt není Edited February 5, 2015 by Medvěd Quote
Milan+ Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Pouze jsem pojmenoval pocity při "poslechu" A jedeš na Smokie bez Chrise. Hm... Podobnou cihlu jem dostal od těch mojích třech na vánoce jen je trošku lesklejší. Musím si vyjednat v bance schránku. Edited February 5, 2015 by Milan+ Quote
punkac Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Prašule dobrý, stejně to vypadá, že to co do oslavence vložili, jim vrátil na panácích..... Šaldo, ač to nezní romanticky, tak jsem pro pěněžitý dary, když už někdo něco chce dávat, tak ať to jsou prachy. Příklad můj osobní.... Po d stromkem se mi sešlo několik knih (docela drahých), placatka, nějaký oblečení. Všechno cca v ceně 4-5 tisíc... Ptám se proč, když všichni ví, že chci svářečku.... Jenže ta je drahá a nechce se kupovat, nechápou, že si jí chci vybrat a zaplatit sám, mohli přispět , takhle udělám hmmm dobrý a dárek položím k ostatním. Nejlepší jak na mě teta Lenky koukala, jako co knížky a já jen, proč to kupujete, když to mám v pdf v mobilu. Jedinej dárek dobrej byla placatka - tu koupili jen proto, že jsem si jí přál a byla do litru.... Prostě lidi kupujou píčoviny, který obdarovaný z devadesáti procent nechce a přijme jen ze slušnosti, aby to pak potichu prodal na aukru Ad Hudba.... Zahrát mi někdo k padesátinám kotlíkáře a podobnou sebranku, tak dostane kotlem po čuni Sagic 1 Quote
Recommended Posts