Tony Stark Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Čtu to správně , že můžu mít tento rozměr a pneu. 205/55 R16 - 6,5x16 ET31 akorát nevím co znamená ten bod. č.2 *44-45 ? Děkuji všem rádcům. Quote
brutall Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ve starym technicaku byly pod těmito čísly v kolonce napravy vypsany rozmery kol a pneumatik. V novějších jsou kola pod čísly 20 a 21. Jako u tebe. Quote
Havlicek.Lukas Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 presne jak pise brutall - jen to pak mate ridice kdyz v TP neco potrebuji zjistit Quote
Tony Stark Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Hergot, nedalo mi to a zašel jsem na úřad. To co je uvedeno V Další záznamy bod č.2 je další povolený rozměr jak alu tak pneu. Quote
brutall Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 No, a opravili ti to? Jestli né, máš tam pořád chybu. V číslech kolonek. Po staru 44, 45.v novych techničácích 20,21. Quote
Tony Stark Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Neopravili říkaly že je to v pořádku, že ty rozměry povolené mám. Dokonce se mě zeptali, zda nechci zapsat jiné rozměry pneu a dokonce větší disky asi mají málo kšeftů. Quote
brutall Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Důležitý je, na co ta hvězdička odkazuje, jestli na kolonky 44 a 45, a pak v techničáku takové kolonky nejsou, něco je špatně. Kola z lehkých slitin taky musi býti zapsaná. Já například měl auto koupené, podle SB,na litych kolech, a přasto je v tachničáku zapsána nemám. To jsou zřejmě dozvuky špatné sinchronizace, při přechodu na nový systém registrace technických průkazů. Quote
Tony Stark Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 To je možné a já mám hlavně auto Dovoz Německo a dle ofoceného D TP auto bylo na onech R16 od výroby ale při prodeji v CZ a vystavení new CZ TP už na R15. Ale prdím na to, hlavní je že na tom jezdit dle dopravky můžu. Quote
Guest Scratch Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 taky bych potreboval aby mi nekde v praze zapsali na coupe 17 palce Quote
Recommended Posts