JS Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Zdravím, mám problém, nefunguje mi mačkátko na přepínání palubního pc. Zkusil sem tu část páčky normálně odcvaknout, sundat - povedlo se. Zjistil jsem že flex kabel, kterej vede kamsi je uplně odpojený. Má někdo zkušenost, kam se musí zapojit? jestli se musí sundat volant, rozebrat celej modul s páčkama a tam to nějak připojit? Pokud ano, jak sundat volant s airbagem? Díky Quote
Pepito Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ahoj,páčku jsem ještě neřešil,ale volant se sundává následovně: Zezadu volantu jsou dvě zdířky kterými odcvakneš(uvolníš) tlakem (buď křížovým šroubovákem,nebo nějakou kovovou tyčinkou s tupým koncem) airbag,odpojíš konektory a odšroubuješ volant. Aspoň já to tak dělal Quote
RomanOpl Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Bohužel nejsi první ani poslední kdo má problém s tou páčkou. Me zase když jsem zapl zadní stěrač tak už jel potom porad. Nesel vypnout i když jsi u Te páčky přímo žebral a prosil Quote
Pepito Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Bohužel nejsi první ani poslední kdo má problém s tou páčkou. Me zase když jsem zapl zadní stěrač tak už jel potom porad. Nesel vypnout i když jsi u Te páčky přímo žebral a prosil Ty máš na cabrioletu zadní stěrač? Quote
RomanOpl Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Mám normální hatch ale proste ty páčky jsou bolavý no Quote
Recommended Posts