Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Těsnění škrtící klapky saní

Recommended Posts

Posted

Ahoj potřeboval bych poradit nebo jaký jsou O kroužky a velikost na tý klapce. Budu ji muset rozebrat protože mi teče olej a mam akorát mastnou hlavu motoru. Hlavně mi fouká kolem vzduch. Díky za rady.

Posted

pod oknem máš tři elektromagnety jeden ovládá turbo druhý ovládá klapku sání a třetí nevím a když přidáš tak hadice od coleru jde přes plastovej bazmecht a v ní je klapka a zavírá průtok vzduchu když ubereš a tam mi fouká vzduch když uberu tak jsem chtěl vědět když ji rozeberu jaký O kroužky jsou tam

Posted (edited)

aha no ja tam toto nemam ale od roku 2000 to davali na servisboxe neni ten okruzek respektive nevidim tam ziadne cislo oringu je to tam vedene ako jeden kus a vola sa to  DÁVKOVAČ VZDUCHU

Edited by krtek 2
Posted

Přes ten velkej o ring jsem to přetěsnil a fučí mi to přes tu hřídelku a sákne mi tam i olej. Když přidám a uberu tak to začne sičet jen když uberu!

Posted

Propouští ti turbo a tudy to teče ven. Tím že to vyměníš se nevyřeší nic,naopak ti ten olej zůstane v hadicích a jednoho krásného dne to může i chytit.