fox-04 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co je ta část nádrže v kroužku. Občas se mi pod autem objeví nafta a myslím si, že by to mohlo být odtud.Trochu to musim poopravit,nafta pod autem vyteka pouze kdyz naplnim nadrz az uplne nadoraz.Takto jsem ji plnil asi sedm let,az loni to zacalo vytekat pod autem,pravdepodobne vytece to co je v plnici trubce od nadrze nahoru.V Peugetovi mi moc neporadili,mluvili neco o tom,ze by to mohlo byt napojeno na nadrzku s aditivem,ale zadny protikus jsem tam nenasel.Nevim jestli tam byla kdysi nejaka zatka a ta spadla a ted to tam tudy vyteka.Prosim o radu,jestli kdyz to zaslepim,tak abych tomu neublizil.Diky za radu.Jirka z Kutne Hory Edited February 2, 2015 by fox-04 Quote
baffy Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Potrubie k zachycovaču benzínových výparov ,u nafty to podla SB definované neni ,takže zrejme nevyužité a iba blenda Quote
Tom29 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Je to odvzdušnění nádrže.Měl jsem stejný problém při dotankování plné nádrže. S kamarádem jsme na to nasadili průhlednou bezínovou hadičku z pionýra,protáhli po nápravě až k nalévacímu hrdlu a je pokoj. Asi nejjednodušší a nejlevnější řešení. Quote
Recommended Posts