Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Ďakujem, ale myslím, že filter je v poriadku, neviete poradiť ďalší postup?

FAP filter,nie vzduchový filter!

Posted

Dnes som rozobral FAP filter, nenašiel som žiadne viditeľné poškodenie, viete mi poradiť či je prvý katalyzátor alebo filter? Označenie K241 , na druhom je F005

Posted

Dnes som bol na diagnostiku , poruchové číslo vyhodilo 20021, chyba neznáma a P0380 -zlý plusový spoj. FAP filter písal po regenerácii teplota výfukových plynov pred katalyzátorom  99,1 stupňa , za katalyzátorom 146,8 stupňa, ventil ohrievača nasávacieho vzduchu 5%. Rozdiel tlaku medzi výstupom a vstupom 0,0%. Tieto hodnoty sa ani pri zvyšovaní otáčok nemenili. Vie niekto poradiť? ďakujem

• 3 weeks later...
Posted

Zdravím porucha p1457 sa po niekoľkých kilometroch zmazala auto išlo na plny výkon asi po 350km sa chybové hlásenie znovu objavilo auto v núdzovom režime dočítal som sa že chyba p1457 by mohla znamenať nemôže dosiahnuť podtlak v nádrži aditíva .vie niekto poradiť?dakujem

Posted

Ctes prispevky??

Vzdyt uz jsem ti psal ze je deravy.

Chyba 1457 je deravy FAP.

Nebo mozna derava hadicka  od DIF snimace.Ale pokud je derava tak FAP je v haji.