rudipd Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Zdravim chcem sa opytat ci uz niekoto menil tento spinac. Ide o to ze na mojom P306 r.v. 1998 ,1,4 benzin teraz ked je zima mi pri brzdeni nesvietia brzdove svetla ale po zohriati na prevadzkovu teplotu auta a aj tepla v interireri to zacne fungovat normalne. Asi to nejak prituhne alebo ja neviem. Skusal som to streknut kontakt sprejom ale len tak povrchne nakolko je to za pristrojovkou a je tam zly pristup tak neviem ci to vobec pomoze. Preto sa chcem opytat ci ho uz niekto menil a ci treba zhadzovat celu pristrojovku. Dakujem Edited February 1, 2015 by rudipd Quote
Havlicek.Lukas Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 zespod pootocis o 1/4 otacky a vycvaknesstrikat muzes do aleluja - spinac je vodotesny a blbne to uvnitr Quote
ozzy56 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 není to snímač, ale spínač ,oprav si nadpis Quote
rudipd Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 není to snímač, ale spínač ,oprav si nadpis A ako ??? Ano je to spínač Quote
rudipd Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 zespod pootocis o 1/4 otacky a vycvaknes strikat muzes do aleluja - spinac je vodotesny a blbne to uvnitr Len ked je tam dost blby pristup. Ty myslis zospodu tam kde je samotny pedal? Ja som sa na to pozeral a ten pedal tam dost zavadzia to ho treba davat aj ten pedal von?Skus mi to popisat podrobnejsie. Vdaka Quote
MilanF1 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Stačí spustit volant a pak se tam dostaneš mezi volantem a budíky. Doporučuji výměnu, nestojí to svět. Já už ho měnil 2x. Návod zde: http://www.peugeot-club.com/topic/82670-p306-navod-vymena-spinace-brzdovych-svetel/ Quote
rudipd Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Stačí spustit volant a pak se tam dostaneš mezi volantem a budíky. Doporučuji výměnu, nestojí to svět. Já už ho měnil 2x. Návod zde: http://www.peugeot-club.com/topic/82670-p306-navod-vymena-spinace-brzdovych-svetel/ Super dakujem objednam a vymenim Quote
Recommended Posts