jarda.simkanin Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Dneska jsem měnil olej. Chci se zeptat, jestli při zapnutí klíčku se rozsvítí s kontrolkama i kontrolka olejničky. Mě nesvítí. Vypustil jsem olej, a bez oleje po otočení klickem se nerozsvitila a psalo to pořád Oil Ok - divný. Jestli nemám nějaký čidlo v Ko. Quote
jarda.simkanin Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 To jsem nezkoušel, a nejsou tam už led? Quote
Havlicek.Lukas Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 jsou olejnicka je mozna jen pro verzi do Ciny (aspon u C4 to tak byvalo) ona je olejnicka zbytecna kdyz to ma hlaseni stavu oleje digitalne Quote
jarda.simkanin Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Dík Luky, jen mi nejde do hlavy, když jsem vypustil olej, auto bylo vypnutý 30 min a po otočení klickem to napsalo OIl OK. To by asi nemělo Quote
Havlicek.Lukas Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 no to by nemelo- asi je merka zadrbana od karbonuto se obcas stava proto krome indikace stavu je dobre obcas zvednout kapotu a olej skontrolovat po staru hezky na merce Quote
jarda.simkanin Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 (edited) A da se to rozchodit nebo to nemá cenu? A ty kontrolky v pristrojovce-jsou tam žárovky nebo už LED? Edited January 31, 2015 by jarda.simkanin Quote
Recommended Posts