Guest minimaxa Odesláno 29. duben 2015 Odesláno 29. duben 2015 Klidně to dořeš o víkendu a pošli přihlášku, rád tě zase uvidím, stejně tak jako ostatní
Péťa Odesláno 29. duben 2015 Odesláno 29. duben 2015 Koukám na ubytování a začíná se to docela plnit. To je dobře, ale doporučuji váhajícím přestat váhat
LovisML308 Odesláno 30. duben 2015 Odesláno 30. duben 2015 (upraveno) Tak se nakonec objevím i s jedním kamarádem, takže další 307 a 308 dorazí Upraveno 30. duben 2015 uživatelem LovisML308
Guest minimaxa Odesláno 30. duben 2015 Odesláno 30. duben 2015 Pokud chcete přijet a účastnit se aktivně programu a soutěží, je potřeba se přihlásit a odeslat přihlášku a zaplatit registrační poplatek, popř. ubytování, stravu. Pokud se chcete jen přijet podívat jako diváci, bez nároku na dárky od sponzorů, startovní čísla, upomínky na sraz, sobotní vepřovou pečeni na grilu apod, přihlašovat se nemusíte
Guest minimaxa Odesláno 30. duben 2015 Odesláno 30. duben 2015 Aktuálně máme přihlášeno 63 posádek a 129 účastníků
JVT Odesláno 30. duben 2015 Odesláno 30. duben 2015 Pokud chcete přijet a účastnit se aktivně programu a soutěží, je potřeba se přihlásit a odeslat přihlášku a zaplatit registrační poplatek, popř. ubytování, stravu. Pokud se chcete jen přijet podívat jako diváci, bez nároku na dárky od sponzorů, startovní čísla, upomínky na sraz, sobotní vepřovou pečeni na grilu apod, přihlašovat se nemusíte Ahoj Tato informace mne potěšila. Peugeot je v lakovně (srna) a tak to asi na celý víkend nedám. Nedělní dopoledne snad stihnu.
Pe.Tr Odesláno 30. duben 2015 Odesláno 30. duben 2015 Kdo prijde s manzelkou dostane sisku salamu. Nebo siskou salamu.
FrantaCV Odesláno 1. květen 2015 Odesláno 1. květen 2015 Tak mě napadá - s momentálním vývojem počasí - že termín srazu se téměř kryje s pranostikou o "Zmrzlých mužích", 12, 13, 14.5 tedy Pankrác, Servác a Bonifác a zahájení na poch... tedy počůranou Žofku.
Guest minimaxa Odesláno 1. květen 2015 Odesláno 1. květen 2015 Nejhorší počasí v Liberci je v květnu statisticky právě o tomto víkendu, proto jsem vybral právě tento termín vzhledem k nízké pravděpodobnosti, že se bude opakovat tak hnusné počasí jako jsme měli vloni s multiplama Sázím na to, že přece nemůže být stále hnusně a jednou to dopadnout musí: http://www.in-pocasi.cz/archiv/stanice.php?stanice=liberec&historie_bar_mesic=5&historie_bar_rok=2013&typ=teplota
Guest minimaxa Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 131 přihlášených. Ještě dávám pár posledních dní na přihlášení. Nejpozději 8.5. musím poslat objednávku ubytování a stravy do kepmu, pozdější přihlášky opozdilců jsem ochotný akceptovat a zpracovat do 6.5.
Guest minimaxa Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 A bylo sucho... a já to tušil! Květen bude nezvykle teplý http://www.novinky.cz/domaci/368543-kveten-bude-nezvykle-teply.htmla nyní, přátelé, spočiňme při společné modlitbě....
Pe.Tr Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 nam hokejovym fanouskum je jedno jak bude v sobotu
FrantaCV Odesláno 2. květen 2015 Odesláno 2. květen 2015 a já to tušil! Květen bude nezvykle teplý http://www.novinky.cz/domaci/368543-kveten-bude-nezvykle-teply.htmla nyní, přátelé, spočiňme při společné modlitbě.... Vlk taky sliboval.
KoudaK Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Prave ta sobotni vecere v prihlasce me zmatla. Ja si teda zadnou neobjednaval kdyz bude ta kyta. Pochopil jsem to dobře? Jo a pry je tam nekde nejaka zubacka?
Guest minimaxa Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 O zubacce nevim. A s tou veceri jsi to pochopil spatne. Kyta bude podavana jako pozornost az v prubehu vecera ku poslechu a tanci k pivicku
Recommended Posts