Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Klidně to dořeš o víkendu a pošli přihlášku, rád tě zase uvidím, stejně tak jako ostatní  :super

Guest minimaxa
Odesláno

Pokud chcete přijet a účastnit se aktivně programu a soutěží, je potřeba se přihlásit a odeslat přihlášku a zaplatit registrační poplatek, popř. ubytování, stravu. Pokud se chcete jen přijet podívat jako diváci, bez nároku na dárky od sponzorů, startovní čísla, upomínky na sraz, sobotní vepřovou pečeni na grilu apod, přihlašovat se nemusíte  :super  :papa

Guest minimaxa
Odesláno

Aktuálně máme přihlášeno 63 posádek a 129 účastníků  :super

Odesláno

Pokud chcete přijet a účastnit se aktivně programu a soutěží, je potřeba se přihlásit a odeslat přihlášku a zaplatit registrační poplatek, popř. ubytování, stravu. Pokud se chcete jen přijet podívat jako diváci, bez nároku na dárky od sponzorů, startovní čísla, upomínky na sraz, sobotní vepřovou pečeni na grilu apod, přihlašovat se nemusíte  :super  :papa

Ahoj 

Tato informace mne potěšila. Peugeot je v lakovně (srna) a tak to asi na celý víkend nedám. Nedělní dopoledne snad stihnu. :papa

Odesláno

Tak mě napadá - s momentálním vývojem počasí - že termín srazu se téměř kryje s pranostikou o "Zmrzlých mužích", 12, 13, 14.5 tedy Pankrác, Servác a Bonifác a zahájení na poch...  tedy počůranou Žofku.  :myslim

Guest minimaxa
Odesláno

Nejhorší počasí v Liberci je v květnu statisticky právě o tomto víkendu, proto jsem vybral právě tento termín vzhledem k nízké pravděpodobnosti, že se bude opakovat tak hnusné počasí jako jsme měli vloni s multiplama  :D  :D  :D

Sázím na to, že přece nemůže být stále hnusně a jednou to dopadnout musí:  http://www.in-pocasi.cz/archiv/stanice.php?stanice=liberec&historie_bar_mesic=5&historie_bar_rok=2013&typ=teplota

Guest minimaxa
Odesláno

131 přihlášených. Ještě dávám pár posledních dní na přihlášení. Nejpozději 8.5. musím poslat objednávku ubytování a stravy do kepmu, pozdější přihlášky opozdilců jsem ochotný akceptovat a zpracovat do 6.5.  :super

Odesláno

Prave ta sobotni vecere v prihlasce me zmatla. Ja si teda zadnou neobjednaval kdyz bude ta kyta. Pochopil jsem to dobře?

Jo a pry je tam nekde nejaka zubacka?

Guest minimaxa
Odesláno

O zubacce nevim. A s tou veceri jsi to pochopil spatne. Kyta bude podavana jako pozornost az v prubehu vecera ku poslechu a tanci k pivicku ;)

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...