Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Francouzi do francouze aneb focal do peugeota

Recommended Posts

Posted

Zdravím všechny jsem na tomto fóru nový. Nedávno jsem zakoupil 307sw a po přečtení diskuzi jsem se pustil do montáže repro a zesilovače. Předek mám Polyglass zadek acces sw.acces zesak 5500 vše focal. Vse pohání pioneer deh-8300sd. Auto je r.v.2007 a repro umístěno na tapecu což podle tohoto fóra by nemělo být. Tudíž schanim někoho z Ostravy kdo by mi ho nahodil na dveře. Foto dodám. Ps výšky org peugeot zahodit rozslapat ať už je nemůže nikdo použít

Posted

Pokud budeš mít sw a nechceš 5kanalový zesák zkusil bych vyměnit jen výškové repro za něco lepšího např. Sinus Live Neo-13S nebo podle financí např. Focal utopia beryllium T Be něco takového mám v domácích repro a ty fakt cinkaj :c))

Posted

Kura chtělo by to sehnat někoho kdo by to udělal kdyby nas bylo více mě se stím nechce dupčit ted jsem zkysnul dva dny v autě s taháním kabeláže maturita 

Posted

No 

To jsou ty vejšky tak špatný :( ?

Jo jsou hrozné nejlepší bys měl pokud má někdo z tvého okolí at ti pujčí na odzkoušení a uslyšíš sám

Posted

Tak tam půjdou jiné :D auto už mám domluvné (je z rodiny a za velmi výhodnou cenu) v týdnu se na něj jedu podívat abych věděl co a jak :D