Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted (edited)

zdravím,potřebuji poradit.....koupil jsem kola Speedline 15" ,ale bez šroubů,mám doma ještě pár šroubů ze Speedline 14",ty mají dlouhou hlavu,tak jsem objednal šrouby z tuning centra,ale ty mají průměr krčku 17,1 mm. Jde mi o to ,zda upravit šrouby a nebo převrtat díry v discich. přikládám foto šroubů a předem děkuji za radu.

post-45149-0-28758600-1422287074_thumb.j

Edited by driver68f
Posted

Takže jsi koupil šrouby na novější typ hliníkáčů Peugeot. Těmhle šroubům říkám univerzální, protože jdou použít jak na plechy, tak na alu kola. Ale do těch starých speedlinů je asi nenacpeš. 

Na tvé místě bych ty šrouby vrátil a koupil jiné, správné. Možná vhodné, ty které potřebuješ, bych doma měl. 

Posted

protože mi jednou zbyly ty šrouby co máš na foto na pravé straně a nechtěl jsem kupovat nové originály, nechal jsem stočit na soustruhu ty širší krčky a bylo to, podložky jsem už pak nedával...,bylo to na 205ku, disky bych nevrtal

Posted

diky za odpovedi,jo,kola mam z 205 GTi,ale ty stary srouby mam ze starych speedlinu z 309,maji delsi hlavu a kouka to ven,coz neni hezky. jinak srouby jsem schanel vsude mozne,ale maji jen tyto.

Posted

Pokud si vzpomenu, tak se kouknu, zda mám doma tyhle s krátkou chromovanou hlavou. Ale obávám, že již nikoliv, že jsem je prodal. :(

Ty s tou dlouhou hlavou nemusí být vhodné jen na 205, byly ok i na 16" Avantage z 406. Taky jsem je měl. ;)

Posted

kdyz sezenu soustruh stocim si je sam,jsem vyuceny mechanik-serizovac a jeste si to pamatuju :-),jinak s tou delsi hlavou mam jen 12ks,ale radsi stocim ty krcky a nejak poresim podlozky. diky za rady.

Posted

Řešil jsem obdobný problém, nakonec jsem koupil 18mm vrták a udělal do Speedlinů zapuštění a stačí mi tak 1 sada šroubů a mám tak bezpečáky celoročně.