oddie Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Časová cena vozidla je cena TOHO KONKRÉTNÍHO VOZIDLA v daném čase. Na výši té ceny tak má vliv mj. i stav tacho a jeho technický stav. Citovat
KoudaK Odesláno 30. leden 2015 Odesláno 30. leden 2015 Nebo si nech nekde nacenit opravu a uvidis. Bedna se da na stolici narovnat. Kdyz si dala tolik do oprav. Citovat
Handulka Odesláno 30. leden 2015 Autor Odesláno 30. leden 2015 jooo už naceněno - oprava k padesáti táckům Citovat
KoudaK Odesláno 30. leden 2015 Odesláno 30. leden 2015 No tak tou stolici se to prodrazi. Oni to musijou docela dost ocesat aby se k tomu dostali. Tam je i ranec penez za dily. Malokterej mechanik bude shanet plecharinu z jetyho auta. Oni radeji sednou ke katalogu na netu a objednaj novej. Citovat
KoudaK Odesláno 30. leden 2015 Odesláno 30. leden 2015 Muzu ty fotky poslat memu dvornimh mechanikovi at to naceni a uvidime. Nastesti bydlis par km takze by to nebyl ptoblem k nemu dotahnout. Citovat
Handulka Odesláno 30. leden 2015 Autor Odesláno 30. leden 2015 Juuu tak to by bylo fajn, já právě o dvorního servisáka přišla, trochu mě naštval . Ale teda vidím lelekovice a já tam kdysi měla ještě s jiným autem od někoho typ na kluka co lakuje atd třeba je to on Citovat
radim.1008 Odesláno 30. leden 2015 Odesláno 30. leden 2015 Pro pojišťovnu to není totálka? Viděl to už klempíř, aby jsi věděla, jestli se do toho vejde? Jak píše Koudak, za novou plechařinu to bude ranec. Pokud by to šlo, tak na rozpočet, sehnat plechařinu od Hugo Bosse v Kocbeřích u Trutnova. Nebo vyplatit škodu, prodat na díly a sehnat jiný. Třeba i novější po face. Citovat
Handulka Odesláno 30. leden 2015 Autor Odesláno 30. leden 2015 Viděl to nějakej servisák, ale moc z něj nadšená nejsem, ani se mu do toho moc nechtělo, prý by nějaký díly sháněl asi starý, ale pry je složité to vyrovnání. Ten řekl,že cca 50. Pojišťovna dala 48 - za total škodu + kdybych jim nechala vrak tak 19 a ja do auta dala skoro 100 bylo tam LPG o to dražší. No s tím co bych měla v kapse moc nekoupím a ještě když vzpomenu, jak jsem v létě s kamarádem auta objížděla děs. Na netu to vypada obstojně a skutečnost Citovat
KoudaK Odesláno 30. leden 2015 Odesláno 30. leden 2015 Tady u nas jsou tri lakyrnici.. Ok mu poslu fotky a uvidime co na to rekne. Citovat
Tony Stark Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 No za 19 bych jim to jako "vrak" rozhodně nenechával, kola + gumy se dají prodat, nemluvě o LPG, které taky něco stojí, je toho dost co by se dalo prodat ale 19 je výsměch. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 no on pani 19 vyplati ten co to vydrazil, a zbytek do tech 48 doplati pojistovna vinika....tak to je. Kontaktujte pro pripadnou konzultaci jak na pojistovnu clena gronholmm Citovat
KoudaK Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Kde to parkuje,ze by sme se s mechosem na to jukli. Rikal,ze to zatim vidi na 40 tu opravu. Posli kdyztak sz. Citovat
DAB71 Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 http://www.imgup.cz/image/f5R http://www.imgup.cz/image/f5T http://www.imgup.cz/image/f5f Zdravím,tak se chci taky pochlubit nabouranou 307.Pojišťovna to udělala na totálku,tak čekám kolik za to nabídnou.Je to vše na prd.Člověk to nezaviní a má větší starosti než viník ..U mě to byla ženská. Citovat
Handulka Odesláno 16. duben 2016 Autor Odesláno 16. duben 2016 Uff teda to je dost, asi víc než bylo moje, já už přes rok jezdím s opraveným.... prý ale pojišťovna měla zaplatit, vše co nabídla i za totálku, což se u mě nestalo. Citovat
DAB71 Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 Zatím čekám jak to pojišťovna nacení...měl jsem náhradní auto,ale jak to usoudili na totálku,tak auto musím vrátit ..prostě super!!!Jenom starosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.