Doctor Who Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Pánové, nevíte někdo jak na to? Po původním majiteli tam mám hromadu různě ustříhaných kabelů a nějak zbastlenej alarm (alarm montován odbornou firmou). Chci to celý vyhodit, udělat v tom pořádek a natáhnout nové audio + jinej alarm. Quote
Pe.Tr Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ti staci sundat spodky. Tz vycvaknout ty listy uprostred a pak uz jen hromada sroubku Quote
Doctor Who Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 To jsem zkoušel, bohužel se nedostanu tam kam bych potřeboval. Jak říkám, firma (prase a dobytek) to tam tak zbastlila, až to hezký není. Místo stahovacích pásků, kabely zauzlované kolem všeho možného a podobné dobytčárny. Quote
wyziv Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ahoj, potřeboval bych prosím radu. Na C8 nemám park. senzory, takže jsem objednal od Jablotronu PS-062, který má malý led a digitální displey. Přemýšlím, že ho umístím přibližně na ten světelný senzor, či co to je, protože stejně nefunguje a nevím, jestli v mé verzi (do provozu 2005) fungovat má a kabel budu muset táhnout po spolujezdcově straně pod tou vnější plastovu lištou koberce, protože je vzadu v kufru volná záslepka např. na kabely od tažného (to mi vede na řidičově straně) nebo na kabely od origo senzorů. Chtěl bych ten kabel od displeye schovat do nejblíže od displeye do palubky - nemáte prosím někdo radu nebo nevíte jestli se dá ten vrchní díl nějak rozdělat, popř. lepší variantu tažení kabelu z tohoto místa? Dal bych sem obrázek, jaké místo umístění displeye myslím, ale nepustí mi to. Quote
Pe.Tr Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Tahni to vrchem podel stropnice, sved dolu podel krytu a sloupku a lcd dej hned vedle toho krytu sloupku, tzn budes to mit ve spodnim rohu cel. Okna. Quote
Pe.Tr Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Vystrachal jsem nekde svoji fotku jak jsem to mel, je to vzadu videt. Ja mel teda zadni origo a dodelaval jsem jen ty predni. Quote
wyziv Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Vystrachal jsem nekde svoji fotku jak jsem to mel, je to vzadu videt. Ja mel teda zadni origo a dodelaval jsem jen ty predni. Díky moc za tip zkusím to tam umístit a uvidím jak mi to bude sedět Quote
wyziv Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Vystrachal jsem nekde svoji fotku jak jsem to mel, je to vzadu videt. Ja mel teda zadni origo a dodelaval jsem jen ty predni. Tak jsem to dal nakonec na kapličku před budíky a kabel vedl pod kapličkou a palubkou kolem schránky dolů a pak postraně pod lištou dozadu. Fotku bych dal, ale nepustí mi ji to. Quote
Recommended Posts