Trojliter Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Zdar borci, po roku sme si zadovazili dalsieho Pezota do rodinky. Tentokrat to je starsia Pinifarina 406 Coupe 3.0 140kW. (O tom aute som vzdy ako dieta snival) Vozidlo bolo za lacny peniaz , pretoze ma viacero zavad. PP2000 diagnostika mi ukazala zatial nasledovne zavady: 1, na motore - rozpojeny obvod lambda sondy - zajtra pozriem spoje 2, na prevodovke - chybny spinac brzdoveho pedala 3, na prevodovke - vystup - zly signal Motor ide relativne pravidelne ale prevodovka po zaradeni na D zostane iba na 1 stupni. T.j. auto je pojazdne ale len pre male rychlosti. Auto mam par hodin a o historii moc toho neviem. Na budikoch je ca 150.000km a podla stavu interieru mozu byt prave. Chcem sa spytat ci niekto z Vas nemal podobne skusenosti a ci nevie poradit. Mam PP 2000 - z prevodovky ide hodne udajov ale neviem ich zatial este vyhodnotit. Za kazdu radu vopred vdaka! Edited January 24, 2015 by Trojliter Quote
mmartinkovic Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Možno preto bol za lacný peniaz.! Na pristrojovke ukazuje co máš zaradené? Ak áno, zmení napr z P na D ? Nejaký snímač zmeny polohy páky, alebo v prevodovke je niečo zaseknute. Quote
Trojliter Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Jasne ze preto bol za lacny peniaz. Za tu cenu sa nepredavaju ani buracky - navyse toto ma LPG a je to vo vnutri fakt zachovale. Ta lambda bola natvrdo rozpojena - nechapem preco - ale je to opravene. Na pristrojovke sa meni ukazovatel zaradeneho rezimu (P-R-N-D) - to je OK. Po vymazani vsetkych chyb sa teraz zobrazuje uz iba jedna: - vystupne otacky prevodovky - prechodna zavada. Nabuduce urobim Print Screen. Diagnostika mi tiez zobrazuje live data napeti a tlakov nejakych ventilov v prevodovke (nepoznam hranicne hodnoty). Plus potrebujem nejako skontrolovat hladinu oleja v prevodovke.... Ak bude nieco nove - dam vediet Quote
Pe.Tr Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 ta chyba vyskakuje když blbnes napr s autem , napr když převodovka nestiha otáčet stejne s motorem , se stava . olej nezkontrolujes , musíš upustit olej a nalejt znova , u vypusti by mela byt kontrolni trubička , ted si nejsem jist ale když nekape ale tece tak je to ok. třeba někdo nahodi postup presnej Quote
Recommended Posts