Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chlapáci , mam 106 r.v. 1996 obsah  1,1  už novější model , křupou mi obě poloosy čas na výměnu , mam možnost dostat obě poloosy ze 106 1,1i r.v. 2000 Anglická verze , bude to pasovat ?  četl jsem pár článků tady ale chci se raději ujistit ještě než by se to  rozdělávalo . Koupil bych nové ale mam to jen jako nouzovku aby to do léta vydrželo pak půjde do světa . Předem díky všem za informace. 

Odesláno

Osobně si myslím, že poloosy budou stejné, ale ruku do ohně za to nedám. 

Já na 106tku kupoval poloosu, jedna stála 1500 Kč. 

Odesláno

Jasne to by slo. Ale kde to hledas? Jde to nekde na netu nebo musis do nejake databaze Peugeot? Mam 1.5d r.v. 96 s ABS a na dily 1.5d r.v.98 Podle toho co jsem nasel by meli byt poloosy stejne dlouhe jen mi nepujde ABS ktere uz stejne nejde. Ale overeni pres VIN by byla tutovka

Odesláno

V Servis boxu Peugeotu, najdu tam OEM kody jednotlivých dílů. Ale samozřejmě se může stát, že díly jsou záměnné, ač mají jiné kody, ale to u poloos je nepravděpodobné. 

Odesláno

Tak v tom Servis boxu se mi to nějak najít nepodařilo. Jinak poloosu z auta na díly už mám venku. Zkoušl jsem alespon změřit délku ale nevim jestli se měří ve stlačeném nebo nataženém stavu. Tak se holt uvidí, až vyndám z mojeho. zatím mužu jen doufat

• O 4 týdny později...
  • O 11 měsíců později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...