Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Tažné oko, hák - kde koupit?

Recommended Posts

Posted

Ahoj, při odtahu mě prasklo tažné oko, bylo ohnuté už před tím a nedalo se úplně zašroubovat. Chci se zeptat, kde můžu koupit jiné, levněji než v origo servisu. Nevíte někdo, kolik to stojí a kde to koupit? V autokelly to nemají, jen na Škody a Fordy. Díky Radek

Posted

Díky za tip, ten je skoro za 500. Zkusím ten vrakáč, je tam normální závit. Právě v tom závitu, jak bylo auto v zatáčce, to prasklo. Zkusím něco pohledat na vrakáčích a případně koupím novej z Peugeotu. R.

Posted

Díky za tipy, dneska jsem koupil oko na vrakáči za 200. Je sice z 307, ale bylo skoro stejný a zašroubovat šlo v pohodě.

• 2 years later...
Posted

Vypůjčím si s dovolením téma..Včera jsem potřeboval odtáhnout nepojízdné auto syna a po vypáčení krytky v zadním nárazníku jsem zjistil že tažný hák pro korozi vnitřního závitu nejde našroubovat,Iniciativně jsen jej protáhl závitníky M10,nastříkal grafitovým sprejem a našrouboval tažný hák,Bohužel teď nejde vyšroubovat-protáčí se i s vložkou do které je zašroubován a protikus(vložka)tažného háku nejde ničím uchopit aby se neprotáčela a dal se hák vyšroubovat.Nezná někdo nějaký fígl?Nebo budu muset shodit celý nárazník?:myslimJedná se o  P407 Sw.

Posted

pokial by sa ti na to podarilo napojit  na razovy utahovak mozno tymi rychlimi priklepami  by to vytocilo

urobit nejaky hak navarit ho na stary orech z gola sady a skusit 

Posted

To asi neklapne-hák je nepoškozený našroubován ve vložce ale ta vložka se točí při pokusu o vyšroubování i s hákem. A je okolo málo místa aby se ta vložka něčím chytla kontra...

Posted

Nebo ten ořech proříznout , aby do něj to tažný oko zapadlo . Jestli to nepovolíš , tak to oko budeš muset asi uříznout , protože přes něj ten nárazník nesundáš.

Posted (edited)

na pistol nepotrebujes kontru  ak sa to pretaca trochu z tuha  v tej rychlosti  sa vlozka bude tocit pomalsie nez  oko  tym padom to vytoci 

ak sa to pretaca uplne zlahka tak ani pistol nepomoze 

Edited by krtek 2
Posted

Bohužel se protáčí tak napůl tuho..Zkoušel jsem tam stříknout sprej na povolování šroubů a počkám do zítřka..Pak už asi jen demontáž nárazníku:(

Posted (edited)

pokial nemas pistol mozes skusit  pevnu tycku a kladivo, tyckA(napr nastavec z gola sady,TEN DLHSI )

tycku nasadis do oka a po opacnom konci tycky prudko a rychlo udriet kladivom  v smere vytacania skrutky 

a tak stale dookola uvidis ci to pojde

v podstate simulujes razovy utahovak 

Edited by krtek 2