Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Bavíme sa o 407? Na nej to je od -3 do +3 a nepípa, iba pri nastupení na displeji vypíše oznam. Teplota potom na displeji bliká. Ak zmena teploty nastane počas jazdy tiež to nepípa iba vypíše na displeji.

Posted (edited)

Na 307SW rozmezí pro hlášení rizika náledí -3+3 pípne 1x a hodnota vnější teploty bliká. Hlášku to taky na chvíli vyhodí.

Edited by Veverka
Posted

Zprava jakmile se teplota dostane do toho rozmezi ma byt "Risk of ice", ta chvili sviti, pak zhasne a pak uz jen blika mensi cisilko teploty, jak bylo jiz napsano vyse.

Posted

Nevim zda je tohle pevne nastaveno ci se to da vypnout/zapnout/upravit na diagnostice .... 

Posted

Že by něco chladící kapalina měla společného s zobrazováním grafiky na RT4..? Vím že na nic mi je nápis stačí, že vím kolik je stupňů, ale ukazovalo mi to nápis tak nevím proč už ne. No je možné, že jsem to někde možná omylem vypnul v diagnostice nebo mirascriptsu, ale nejsem si toho vědom..

Posted

Když přehraju znovu FW 8.31 tak se všechno vrátí do továrního nastavení.? Nebo to zůstane v tom nastavení co jsem tam možná v mirascriptu nastavil.?

Posted

S přehráváním bych zatím počkal. Ty máš, pokud vím, diagnostiku. Tak se zkus podívat na konfiguraci telematiky. Hlavně při tom musíš mít nastartovaný motor. Zkontroluj to, pokud by jsi něco překonfiguroval, tak opatrně a rozvážně. Při každé konfiguraci se restartuje displej. Mělo by tam být něco jako funkce řízení výstrah

Posted

Tak jsem přehrál FW a nic se krom češtiny nezměnilo zůstalo nastavení jak bylo.. Datum, těch 225km i to zobrazení pneumatik.. Dohrál jsem češtinu a je to jako kdybych neudělal nic. Ještě zkusím přes diagnostiku najít nějaké ty výstrahy..