Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Zdravím všechny,

mám takovej dotaz ohledně jedné závady na mém autě (viz. název tématu). Jedná se o chybu kterou ukazuje diagnostika a to přesně ,,Přechodná závada - uhlovy snímač řízení" a tahle závada je pod skupinou motoru !!! Jediný problém co s autem mám je ten, že je nepravidelný volnoběh, prostě nepatrně houpou otáčky. Pro informaci jsou vyměměny následující díly: krokový motůrek,MAP senzor, snímač klapky, vzduchový filtr, svíčky, palivový filtr a vyčištěná klapka. Teď už nevím co to kolísání může dělat a hlavně co způsobuje tu chybu na dia. Já doufám že to společně souvisí. Hledal jsem tuhle závadu tady na foru a nikde jsem ji nemohl najít. Díky moc všem za rady

PS: Snad nebude vadit když se tady ještě zeptám na 2 věci

Kde se dají na diagnostice zjistit ujeté KM (zda nedošlo ke stočení a tak podobně) ??

Někde tady na foru je foto z diagnostiky ohledně FAP filtru a množství vstříknutého aditiva + tabulka na přepočet z mg na % zanesení filtru. Nemůžu to nikde najít. Jednou jsem to náhodou zahlídl a blbec jsem si to nezapamatoval a teď to nemůžu najít.

Díky moc

Posted

Ee o ten Fap ohledně mého auta nejde, to je otázka úplně mimo. Hlavní otázka je ta s chybou na ty diagnostice. Na ten Fap sem se chtěl jsem zeptat abych nemusel zakládat jiné téma jinde.