Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

p 406 rok 98 (old model)

Recommended Posts

Odesláno

ahoj mám p. 406 a kdyz sem vycouvaval z parkoviště tak mi něco klepalo na podvozku nebo to tak alespon

znělo. za jizdy dobre občas u dvojky to zaklepalo a vzdy kdyz sem trochu povolil spojku, ale jak sem zase

couval tak to dělalo hodně a nepravidelně. Nemohlo by to být něco s převodovkou ?

Guest servisman
Odesláno

Co se tak podívat pod auto ??  tipl bych na Silentblok  motoru.

Odesláno

Koukni na ten výfuk, stávalo se mi, že mi koncovka klepala o nárazník. Také to dělalo při přeřazování nebo v určitým spektru otáček motoru, podle toho jak byl motor v tahu. Může být utržený silentblok motoru takže se při přeřazení motor škubne a samozřejmě se to přenese i na výfukové potrubí.

Guest servisman
Odesláno

Nemusí býti utržený silentblok - třeba pravý nahoře u rozvodů může býti povolený, stačí jen dotáhnout. Nad ním je další  ojnička  tam jsem měl utržený ten menší a další co je pod motorem .

Odesláno

diky kluci ve středu to jdu dát k mehacnikovi uz to mam dohodnuté. jinak vypada to na ten vyfuk pod motorem hned neco tam nehraje a mladá stim vlitla na obrubak a drela o bříško. Přiznala se. takze vime kde asi bude zavada.

Odesláno

Zdravim panove. Ja mam obdobnej problem, ale pri jizde dopredu. Skontroloval sem vyfuk, poloosy, spodni silentblok co je pod motorem a nic. Nakonec sem nasel chybu v drzaku motora na strane rozvodov. Ze 4 sroubu tam zustal jenom jeden. Po dalsich sroubech ani stopa, no vlastne jedine co sem nasel, ze sroubu byli zbytky v bloku motoru. Ted otazka jak jej vybrat? Kdyz pristup je tam uplne spatny.

Asi uelam generalku motora rovnou :D

Guest servisman
Odesláno

Záleží kde ruply , třeba by to nějak šlo. Podepři motor zespodu a zkus to demontovat.

Odesláno

Sou utopene!  jeden se mi podarilo vytahnout ale ten druhej ne a ne. tak ze motor pujde ven. Skousel sem vsechno jak se k tomu nejlip dostat ale nejde.

Odesláno

TAK vyřešeno ztratil sem gumu která drzela vyfuk a druha byla prasklá nechapu jak sem si toho nemohl všimnout ale ok no :X típek kteremu sem to daval se trochu divil :X

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...