Ivan951 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Zdravím. Mám peugeot 207, VIN: VF3WCKFUC34052463 s manuálnou klimatizáciou ako je tu na obrázku: Dostal som informáciu, že vraj sa to dá prerobiť na automatickú klimatizáciu ako je tu na obrázku: Ten panel klimatizácie si viem zohnať za lacno, tak by som sa chcel spýtať, čo všetko okrem neho budem potrebovať. Predpokladám že teplotné čidlo to má zabudované v sebe a zrejme to treba povoliť na DIA. Má už niekto skúsenosti s takouto zmenou? Ďakujem za každú odpoveď. Quote
Lukaydo 407 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Nevím jestli to výš ale nepujde ti dvouzonová klima ale pořad jen jednozonova kvuli klapkam,motorek atd teplotní čidlo je většinou na palubce u okna a to asi nemáš takže nevím není to tak jednoduche Quote
Ivan951 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 S dvojzonovou som rátal že nepôjde. Stačila by aj jednozónová. No teplotné čidlo by sa predsa tiež dalo prirobiť. Predpokladám že sa zapája do toho panelu. Quote
Havlicek.Lukas Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 jinej klima kompresor jine kabely jiny topeni Quote
Ivan951 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Takže vymeniť polovicu auta No nič z toho asi. Vďaka za info Quote
Biliboy Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Uz som to robil potrebujes panel + celu jednotku kurenia + cidlo na palubovku a par kablikov... a samozrejme prekodovat auto.. Quote
Ivan951 Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Dajme tomu že panel mám. Vieš mi povedať približnú cenu ostatných dielov? Čidlo si myslím že nebude drahé, skôr tá jednotka kúrenia. Quote
ozzy56 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 čidlo asi nee, ale celá jednotka klimatizace bude drahá určitě , pochybuju, že se na tu tvoji manuální klimu dají napasovat servomotorky ovládání klapek atd., které jsou nezbytné pro automat. klimu Quote
Biliboy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Cenu neviem skus pobehat vrakoviska... Skor by som si dal do toho auta tempomat alebo tu navigaciu z obrazku - vyrazne lacnejsie a menej roboty.. Quote
Ivan951 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Tempomat už mám Je to super vec, len občas sa mi vypne. Najprv som vymenil brzdový spínač a bolo to ok asi na mesiac. Potom to znova začalo a spínač začal škrípať. Tak som ho vymenil znova a teraz asi po dvoch týždňoch sa mi stane tak raz za 3-4 dni že sa mi sám vypne tempomat. Občas sa mi stáva že keď na páčke pridávam tak ono mi to uberá rýchlosť Mám dojem, že človek čo mi ju predal, vedel prečo mi ju predáva. Možno ešte skúsim vymeniť spínač spojky. Ohľadom tej navigácie, to som práve myslel že bude drahšie. Tam treba čo viem GPS anténu, nový rámček na display, nový display, rádio RT4 myslím a neviem či ešte niečo, ale asi nejakú riadiacu jednotku k tej navigácii. Ak by niekto mal zoznam dielov, bol by som vďačný. Quote
Recommended Posts