Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Zdravím. Mám peugeot 207, VIN: VF3WCKFUC34052463 s manuálnou klimatizáciou ako je tu na obrázku:

3_ZFyUR.jpg

Dostal som informáciu, že vraj sa to dá prerobiť na automatickú klimatizáciu ako je tu na obrázku:

20060606-215305.jpg

Ten panel klimatizácie si viem zohnať za lacno, tak by som sa chcel spýtať, čo všetko okrem neho budem potrebovať. Predpokladám že teplotné čidlo to má zabudované v sebe a zrejme to treba povoliť na DIA. Má už niekto skúsenosti s takouto zmenou? Ďakujem za každú odpoveď.

Posted

Nevím jestli to výš ale nepujde ti dvouzonová klima ale pořad jen jednozonova kvuli klapkam,motorek atd teplotní čidlo je většinou na palubce u okna a to asi nemáš takže nevím není to tak jednoduche

Posted

S dvojzonovou som rátal že nepôjde. Stačila by aj jednozónová. No teplotné čidlo by sa predsa tiež dalo prirobiť. Predpokladám že sa zapája do toho panelu.

Posted

Dajme tomu že panel mám. Vieš mi povedať približnú cenu ostatných dielov? Čidlo si myslím že nebude drahé, skôr tá jednotka kúrenia.

Posted

čidlo asi nee, ale celá jednotka klimatizace bude drahá určitě , pochybuju, že se na tu tvoji manuální klimu dají napasovat servomotorky ovládání klapek atd., které jsou nezbytné pro automat. klimu :myslim

• 2 weeks later...
Posted

Tempomat už mám :) Je to super vec, len občas sa mi vypne. Najprv som vymenil brzdový spínač a bolo to ok asi na mesiac. Potom to znova začalo a spínač začal škrípať. Tak som ho vymenil znova a teraz asi po dvoch týždňoch sa mi stane tak raz za 3-4 dni že sa mi sám vypne tempomat. Občas sa mi stáva že keď na páčke pridávam tak ono mi to uberá rýchlosť :myslim  Mám dojem, že človek čo mi ju predal, vedel prečo mi ju predáva. Možno ešte skúsim vymeniť spínač spojky. Ohľadom tej navigácie, to som práve myslel že bude drahšie. :) Tam treba čo viem GPS anténu, nový rámček na display, nový display, rádio RT4 myslím a neviem či ešte niečo, ale asi nejakú riadiacu jednotku k tej navigácii. :) Ak by niekto mal zoznam dielov, bol by som vďačný. :papa