Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahoj,

Minulou sobotu jak u nás byl výpadek proudu,tak po zapnutí mi nenabehla trouba...

Nerozsviti se displey trouba při zapnutí cvakne ,ale nerozjede se.

Je tu někdo z náchodského okresu,kdo by se na to podíval popřípadě opravuje spotřebiče?

Popřípadě budu rad za kontakt na někoho,kdo by to uměl spravit....

Bohužel to je výrobek Karma,která zkrachovala....

Pokud by to byla nějaká prkotina tak to opravit pokud je ko jednotka tak asi nova trouba...

Diky

Edited by Charlie 1
Posted

Určitě to víš, tak jen třeba pro ostatní, tyhle chytrý trouby musí mít nastavený čas, jinak se nerozeběhnou, ale ty píšeš o nefunkčním dyspleji.... Tam bude zakopaný pes

Posted

tak dnes celý den trouba vypnuta jističem,ted večer jsem ze srandy jistič nahodil a trouba jde?

jak je to možný nevím,předtím jsem to zkoušel několikrát a nic...

nechápu....

jak jsem začal shánět opraváře tak se lekla... :D  :D  :D

před měsícem jsme vyndali tohle a trouba běžela bez toho 

http://lhotsky-elektro.kabel1.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5119&category_id=241&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=1

prostě nechápu :myslim

Posted

to bych se na to pěkně vykašlal cena opravy tak max 1500Kč,jinak poletí je 10let stará.....

tobě se taky pěkně všechno sere....trouba,kondenzační kotel......

ještě že nemám indukční desku,švagr už má za 5 let druhou a ta už se mu taky sere.....na plynový odejde leda tak el.zapalovaní.....

Posted (edited)

jak pokukuju po nový troubě má někdo v troubě pyrolitický číštění?funguje to?nebo to je jen tah výrobcú vytáhnout z lidí peníze a ve výsledku ta funkce funguje na 20%...

jestli má cenu to kupovat,čištění trouby je prostě vopruz...

Péto nestraš právě Electrolux mám vyhlídlou...co to máš za typ?

Edited by Charlie 1
Posted

2Charlie: Máme indukci (Amica) víc jak 5let a žáden problém. Klep klep. Asi švára volil špatnýho výrobce nebo smůla na kus. :myslim

Aluška si ji nemůže vynachválit a to vaří aj na plynu. Veliký plus je údržba. Když Ti něco uteče z hrnce tak máš u plynu o odpolední zábavu postaráno. :)

Troubu máme Gorenje (plně dotyková) a taky si myslím, že to nebyl špatnej výběr. Též 5 let.

Posted

je to prostě loterie co se vysere...

kdyby člověk znal nějakýho zaručního servisaka,tak ty se můžou podívat do databaze a tam vidí jak jsou poruchové ruzné značky a typy...

Posted (edited)

Akorát Ti taky může říct: "tenhle typ, od tohodle výrobce, vydržel v pohodě 15let, ale už se 12let nevyrábí" :D A pak si vyber. :papa

Holt to je to "spotřební zboží". By mě zajímalo kterej ekonom tuhle k....u vymyslel. Samý smetiště okolo nás z toho akorát je. :bacha

Edited by Dave_k