Charlie 1 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) Ahoj, Minulou sobotu jak u nás byl výpadek proudu,tak po zapnutí mi nenabehla trouba... Nerozsviti se displey trouba při zapnutí cvakne ,ale nerozjede se. Je tu někdo z náchodského okresu,kdo by se na to podíval popřípadě opravuje spotřebiče? Popřípadě budu rad za kontakt na někoho,kdo by to uměl spravit.... Bohužel to je výrobek Karma,která zkrachovala.... Pokud by to byla nějaká prkotina tak to opravit pokud je ko jednotka tak asi nova trouba... Diky Edited January 15, 2015 by Charlie 1 Quote
Radek Hurvajz Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 tel:+420 491 474 957 e-mail:servisvalentajan@seznam.cz Šonov u Nového Města nad Metují 157 549 08 Provodov-Šonov střed vesnice jan valenta majitel Telefon: +420 603 761 076 E-mail: jan.valenta@worldonline.cz Velice schopný a slušný, takže ho zkus, u nas už byl parkrát a jinýho už ani nevolam. Quote
punkac Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Určitě to víš, tak jen třeba pro ostatní, tyhle chytrý trouby musí mít nastavený čas, jinak se nerozeběhnou, ale ty píšeš o nefunkčním dyspleji.... Tam bude zakopaný pes Quote
Charlie 1 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 tak dnes celý den trouba vypnuta jističem,ted večer jsem ze srandy jistič nahodil a trouba jde? jak je to možný nevím,předtím jsem to zkoušel několikrát a nic... nechápu.... jak jsem začal shánět opraváře tak se lekla... před měsícem jsme vyndali tohle a trouba běžela bez toho http://lhotsky-elektro.kabel1.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5119&category_id=241&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=1 prostě nechápu Quote
Péťa Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 To mi taky trouba dělala, ale stejně jsem nakonec musel vyměnit elektroniku za desítku Quote
Charlie 1 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 to bych se na to pěkně vykašlal cena opravy tak max 1500Kč,jinak poletí je 10let stará..... tobě se taky pěkně všechno sere....trouba,kondenzační kotel...... ještě že nemám indukční desku,švagr už má za 5 let druhou a ta už se mu taky sere.....na plynový odejde leda tak el.zapalovaní..... Quote
Péťa Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ta trouba odešla těsně po záruce Taky co chtít po Electroluxu, že Quote
Charlie 1 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 (edited) jak pokukuju po nový troubě má někdo v troubě pyrolitický číštění?funguje to?nebo to je jen tah výrobcú vytáhnout z lidí peníze a ve výsledku ta funkce funguje na 20%... jestli má cenu to kupovat,čištění trouby je prostě vopruz... Péto nestraš právě Electrolux mám vyhlídlou...co to máš za typ? Edited January 15, 2015 by Charlie 1 Quote
Charlie 1 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 no jo samá elektronika,se pak nediv kdyby se měl mechanický čudle tak by si neopravoval... Quote
Dave_k Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 2Charlie: Máme indukci (Amica) víc jak 5let a žáden problém. Klep klep. Asi švára volil špatnýho výrobce nebo smůla na kus. Aluška si ji nemůže vynachválit a to vaří aj na plynu. Veliký plus je údržba. Když Ti něco uteče z hrnce tak máš u plynu o odpolední zábavu postaráno. Troubu máme Gorenje (plně dotyková) a taky si myslím, že to nebyl špatnej výběr. Též 5 let. Quote
Charlie 1 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 je to prostě loterie co se vysere... kdyby člověk znal nějakýho zaručního servisaka,tak ty se můžou podívat do databaze a tam vidí jak jsou poruchové ruzné značky a typy... Quote
Dave_k Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) Akorát Ti taky může říct: "tenhle typ, od tohodle výrobce, vydržel v pohodě 15let, ale už se 12let nevyrábí" A pak si vyber. Holt to je to "spotřební zboží". By mě zajímalo kterej ekonom tuhle k....u vymyslel. Samý smetiště okolo nás z toho akorát je. Edited January 15, 2015 by Dave_k Quote
Recommended Posts