Rikic339 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Zdravím Tak jsem se rozhodl že zde založím téma pro mého Pažoutka kterého jsem si pořídil v květnu 2014. Pár oprav a úprav jsem na něm už provedl ale postupně sem dám postupné úpravy Je to 5ti dvéřový Hatchback s Dieslovým motorem 1.9 litrů, auto bylo pořízeno od slečny poblíž Kutné Hory, jelikož se o něj po vizuální stránce velice starala tak nikde neni jediný orezlý plech či šroub. Ihned po koupi jelo auto do servisu kde prošlo podrobnou prohlídkou a opravou. Bylo třeba udělat rozvody a drobné opravy na přední nápravě + nové přední kotouče a zbroušení zadních bubnů. Auto bylo téměř jistě bourané, jak vážně nevím ale evidentně na předek jelikož je skříplá trubka od klimatizace a také možná nějaké otření od svodidel, pravá strana auta je celá přestříkaná ale bohužel tak amatérsky že kdybych dostal toho experta do ruky tak... Přikládám fotky které jsem pořídil hned druhý den ráno po koupi Quote
myšut Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 kdo ten motor tak čistil...že se to teď leskne jak od silikonu...? skvělý na lapání prachu a špíny ....je čištěná hlava .To je po srovnání.....? Quote
radim.1008 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Máš to pěkně vypulírovaný. Ať slouží dále k plné spokojenosti. Quote
poldiss Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Hele, další TDčko máš to pěkný, hlavně ať slouží a nezlobí Quote
Rikic339 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Díky dík Jsou to fotky hned po koupi vozu, popravdě mě samotného zaráží jak dokázal předchozí majitel auto umýt takhle dokonale.. Každopádně jsem asi měsíc po koupi začal kolem auta chodit a přemýšlet co bych mohl udělat Jako první jsem sloupal původní folii na sloupcích dvěří protože byla místy poškozená a nahradil ji černou folií s carbonovým vzorem No a když už jsem se pustil do práce s tou folií tak jsem se rozhodl lehce upravit znak na kapotě.. No a samozřejmě jsem to pak musel celé vyfotit To byla první úprava, zítra sem hodím další postup ať to tu nezahltím jinak kdyby měl někdo nějakou radu nebo chtěl s něčím poradit stačí napsat, moc rád si vás vyslechnu nebo pomůžu Zase zítra! Quote
myšut Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 no hlavu vyleštíš jen tak ,že ji sundáš ...a že jsou i žhaviče trochu do červena ,to udělá jen chemie.Tam je tolik záhybů,že se tam bez sundání jen těžko těžko dostaneš http://www.citroenclub.eu/forum/download/file.php?id=334 i startér ,vše jak psí kule ....a to není dobré pro elektro kontakty.... jinak s foliíí ,můžeš naběhnout i ke mě..... Quote
Rikic339 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Ja od koupi motor zatim necistil, moc se mi do toho nechce právě kvůli kontaktům a elektrice celkově.. i tak je pořád čistý Quote
Rikic339 Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Tak přidám pokračování postupné přeměny mojí 306ky Jako další věc jsem namotnoval rádio a handsfree, což byl celkem porod kvůli tahání kabelů a tak.. no a když už jsem v té elektrice byl tak jsem si sehnal LED pásky a namontoval je pod volant a ke spolujezdci, výsledek se snad bude líbit a jelikož mě ten nudný šedivý interiér doslova štval tak jsem si pořídil tapecy a sedačky v modréé modrá je dobrá Quote
radim.1008 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Vypadá to zajímavě. Já mám po předchozím majiteli modré jen hlavové opěrky v černém interiéru. Hele, co to tam stojí za cabrio? Quote
myšut Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 nevidím nikde husí krky kolem kabelů ...to chceš ,aby se to ochodilo někde o kov...?radost koukat na dým z palubky a ta ručka je co ...? dělostřelecká houfnice do úhlu 45st..????to nemůže brzdit..... Quote
radim.1008 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Nj, tý jsem si nevšiml. to je víc něž 45stupňů. Ještě bych vyměnil středový panel. Imitace dřeva se mi pra nic nelíbí. Quote
Rikic339 Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 To cabrio v pozadí je kamaradova Astra F 1.6 husí krky nevidis správně, jelikož handsfree přežilo bez úhony 5let ve 406 a kabely jsou pořádné a bez úhony nebylo to třeba a v ty době byla rucka utržená, moje práce ale před zimou jsem to nechával opravit středový panel už je upravený, později dám foto Quote
Rikic339 Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 Tak tady přikládám fotku upraveného středového tunelu a vydechu klimy všechno sem si dělal sám.. bylo to o nervy ale stalo to za to Quote
Rikic339 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Tak tady pridávám zatím nejzasadnejsi vizuální úpravu auta je mi jasné ze někomu se to asi nebude líbit.. ale mě se to líbí hodně navicvse chystám na čirou optiku s cernym rámečkem a na celostribrny nárazník s kulatejma mlhama a to pak bude špička navíc ještě přibyla samolepka na počest Paula Wolkera tak mě za to prosím neukamenujte Quote
radim.1008 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Za mě ne. Tohle zavání tuzerstvím... Quote
myšut Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 nic špatného proti zakrytí předku ,přední kapoty nevidím . Sůl,kamínky,kyselé deště ,prach,provoz ..vše tomu škodí ,až popraská slída na laku .. Quote
poldiss Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Mě se to taky moc nelíbí, místo tohohle bych spíš zkusil stříknout černě to, co máš místo mlhovek Quote
Rikic339 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Přední nárazník nehodlám vůbec řešit, až budou peníze tak půjde pryc a ohledně te masky, narazil sem na internetu na jednu 306ku s takovou maskou a vypadala luxusně tak sem se nechal inspirovat.. pokusím se to najít a hodit sem foto Quote
Rikic339 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Tak jsem to konečně nasel! tímhle sem se nechal inspirovat Quote
radim.1008 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Nj, jenže ta kapota je zavařená a zamračená. To vypadá úplně jinak a líp. Quote
Recommended Posts