Wilgott Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ahoj Potřebuji poradit co prověřit. Dnes když ráno bylo -4°C po stratu se ozyval rachtavý zvuk z prostoru motoru na straně kde jsou rozvody,komp. klimi, altík. Po cca 10min kdy se motor trochu ohřál zvuk zmizel. V práci mi kolega tvrdí, že to na 80% bude ložisko alternátoru, jen mě mate že to dělá jen za studena. Poradí někdo na co mrknou. Quote
mmartinkovic Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Asi primrznuta voda. Lozisko by piskalo a stale, nie len za studena. teply by sa dymil. Quote
vildapl Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Nevim jak u nafty, mě to dělaji přepážky ve sběrným potrubí. Po nastartování při nízkých okolních teplotách to kovově chrastí, po zahřátí to přestane. Někde tady byly fotky demontovaného potrubí. Quote
Wilgott Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 vildapl : to by mohlo být ono, projevuje se to přesně jak popisuješ, jen dohledat jak to vypadá a kde to přesně je, abych se na to podíval Quote
Guest servisman Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Toto napoví jak to vypadá ty přepážky Quote
Recommended Posts