Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted

Pokud už je tu toto téma omlouvám se.V recenzích na 807 čtu životnost spojky a dvouhmoty max...100Tis.. Km,přední gumy sjeté po 20Tis..Km a podvozek má max..životnost 50 Tis..Km.Má te nějaké postřehy kolik to  vydrží,nebo novináři mají pravdu?

Posted

Tak ja na Ulyšákovi momentálně cca 170000 poctivých,majitele jsem znal a podvozek origo,ale už je to pod prdelí znát,že o sobě dává vědět. V květnu jdu na stká ,tak pokud se to neobjeví,tak to ještě nechám,gumy se nesjíždí,tak geoška cajk. Jináč Michelin Energy cca 50000km. Spojka byla na cca 140000km,je tu vlákno,tam to mám přesnějc.

Posted

Pokud už je tu toto téma omlouvám se.V recenzích na 807 čtu životnost spojky a dvouhmoty max...100Tis.. Km,přední gumy sjeté po 20Tis..Km a podvozek má max..životnost 50 Tis..Km.Má te nějaké postřehy kolik to  vydrží,nebo novináři mají pravdu?

je to bohužel tak, ale nezoufej--v Autosalonu byla Oktávie, kterou po ujetí 500 000 kilometrů rozebrali a nezjistili žádné opotřebení :super

Posted

No pokud si pamatuju tak u té oktavie bylo dokonce řečeno že ty drobné vady které za její život vznikli mají na svědomí mechanici v servisech protože nedodržovali technologické postupy při opravách.

Ale všeobecně musíme se smířit s tím že naše auta dokážou najezdit statisíce km pokud se jim věnuje trochu více než je předepsáno v servisním manuálu ale je to za cenu toho že některé díly za dobu života vozu vyměníš několikrát.

Posted

Já bych to tak tragicky neviděl. U mé 2,2 hdi 94Kw Mám najeto 285.000km. Spojka měněna ve 268.000km. Tlumiče jsou origo. Na testru před 2 měsíci. Přední 80% a zadní 78%L a 67%P. Tlumiče budu letos měnit a taky před+zad kotouče. Na brzdách najeto cca 80.000 km.  Dám brzdy  od  naautomobily.cz  . Budou to MEYLE  Platinum  s chromem. Pak rozvody a snad bude chlapec zase v kondici :-)

post-13829-0-33540500-1421604891.jpg

Posted

Tak mě začali vybrovat brzdy,jsem to nějak přivolal :( já kupuju díly přes automedik a mjauto kde nakupujete nejlevněji vy?

Posted

Tak mě začali vybrovat brzdy,jsem to nějak přivolal :( já kupuju díly přes automedik a mjauto kde nakupujete nejlevněji vy?

Já kupuji u  Naautomobily.cz. už několik let. Sice maji na stránkách jen brzdy a filtry a alternátory. Vždycky jim zavolám, řeknu co potřebuju, udělají mi nabídku a cenu mám vždy dobrou. Mám to k nim celkem kousek, tak díly pak vyzvedávám osobně. Ted se těším na ty kotouče.